Привід для радості – Овнам, побутові неприємності – Скорпіонам: гороскоп на 2 листопада

А Раків можуть дуже образити

ОВНИ

У вас з’явиться привід для невеликої вечірки чи дружніх посиденьок, адже цього дня ви довідаєтеся щось вельми приємне.  

ТЕЛЬЦІ

Зараз можна полінуватися. Але трошки, бо сподобається. Робота, звичайно, нікуди не подінеться і постійно нагадуватиме про себе, але дозволити собі невеликий тайм-аут таки можна. 

БЛИЗНЯТА

Не потрібно у всьому шукати зиск – іноді варто зробити щось, без питання: «а ти мені що?» Це, як мінімум, покращить вашу репутацію.

РАКИ

Вас можуть образити. Навряд чи це буде зроблено спеціально, але чиєсь необережно сказане слово змусить вас переживати. Ви знову й знову будете прокручувати в голові те, що почуєте, все більше й більше себе шкодуючи.

ЛЕВИ

У вас з’явиться можливість у професійній сфері. Але перш ніж діяти, добре все обдумайте.

ДІВИ

Докладіть максимум зусиль, щоб не дозволити своїм емоціям впливати на розум. Ви будете занадто експресивними та можете ненароком образити близьку людину. Когось з Раків, наприклад.

ТЕРЕЗИ

День буде дуже дивним. Остерігайтесь провокацій з боку колег. Навіть ті, кому ви довіряєте, покажуть себе з іншого боку. 

СКОРПІОНИ

Вас підстерігатимуть побутові неприємності всіх сортів. Спробуйте розділити їх з домашніми, бо інакше не впораєтеся з усім, а тільки втомитеся.

СТРІЛЬЦІ

Вас дратуватиме буквально все. Але найбільше – техніка, що повільно працює, або млявий інтернет. Це буквально доведе вас до сказу, якщо вчасно себе не опануєте. 

КОЗОРОГИ

Не ігноруйте зміни у роботі вашого організму. Навіть за найменших симптомів звертайтеся до фахівців.

ВОДОЛІЇ

Намагайтеся уникати контактів з людьми, які вас дратують. Навіть якщо дуже потрібно. Таке спілкування може зіпсувати вам настрій на весь день.

РИБИ

Черпайте сили та енергію для роботи зі свого особистого життя, яке потішить взаєморозумінням. Кохана людина підтримає і допоможе у всьому.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень