Успіх за помірність – Козорогам, душевні зустрічі – Тельцям: гороскоп на 5 листопада

А Овнам не варто йти на рекорд

ОВНИ

Не намагайтеся стрибнути вище голови, бо матимете не рекорд, а лише неприємні наслідки. Ви можете наобіцяти зайвого і поставите себе у незручне становище.

ТЕЛЬЦІ

Зорі обіцяють цього дня душевні зустрічі зі старими друзями. Вам буде про що поговорити й що згадати. Є лише одна небезпека - засидітися і не виспатися, адже саме про останнє ви так мріяли.

БЛИЗНЯТА

Ви можете зустріти людину, яку так давно шукали. Тепер ваше завдання не впустити своє щастя, адже такий шанс випадає дуже рідко.

РАКИ

Вам буде нудно займатися потрібними справами й ви кидатимете їх за крок до завершення. Це дратуватиме. І домашніх, і вас.

ЛЕВИ

Чудовий день для вигідних покупок. Вам пощастить знайти найкращу ціну або розпродаж. І заповітна річ стане нарешті вашою.

ДІВИ

Вас чекає цього дня побачення. Але зорі попереджають, що надмірна строгість у поведінці та стриманість в емоціях можуть відштовхнути партнера.

ТЕРЕЗИ

Ваш настрій буде не зовсім стабільним і опанувати себе ніяк не вийде, навіть якщо дуже захочеться. Зараз краще обмежити спілкування.

СКОРПІОНИ

Чекайте на гостей, які будуть зачаровані вашою гостинністю. Ви перевершите себе, намагаючись їм догодити.

СТРІЛЬЦІ

Вас захопить осіння нудьга. Але замість того, щоб просто побути наодинці, ви можете зіпсувати настрій і оточуючим.

КОЗОРОГИ

Удача сама пливе вам у руки. Головне не повторювати помилок минулого і не просити у долі надто багато.

ВОДОЛІЇ

Ви будете на висоті! В когось навіть з’явиться відчуття, що ви таємно відвідували курси флірту та кокетства, бо легко, невимушено та природно це у вас виходить.

РИБИ

Забагато розмов буде сьогодні. Вже до полудня це почне вас трохи дратувати, однак люди чомусь вирішать, що ви в захваті від цього. Дистанціюйтеся трохи…

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень