Не пропустіть їх: три жінки-мрії за знаком Зодіаку

Їх легше втратити, ніж знайти

Завоювати її серце - все одно, що здобути скарб на все життя.

Астрологи виділяють три знаки Зодіаку, представниці яких - жінки-мрії, жінки-феєрії, жінки-казки. Жінки, народжені під світлом цих зодіакальних сузір'їв, будуть щиро підтримувати вас і завжди займати вашу сторону.

Лев

Народжені під цим знаком Зодіаку зроблять все можливе, щоб їхній партнер був щасливий. Вони ніколи не завдадуть болю, навпаки – будуть піклуватися і підтримувати.

Така жінка знає, що любов неможлива без компромісів, тому вона до них готова. Це той випадок, коли проблеми озвучуються і проговорюються, а стосунки тільки зміцнюються з часом. Вона вміє визнавати свої помилки, але і від вас чекає такої ж мудрості.

У стосунках із нею ви зрозумієте, що якщо й існує на цій планеті справжня досконалість, це вона – ваша Левиця. Тому що у неї величезне і любляче серце, кристально чиста душа і тіло богині.

Добре серце і душевна краса заслуговують того, щоб до них ставилися відповідно. Тому переконайтеся, що робите все, що в ваших силах, щоб ваша Левиця була щасливою. Адже вона це робить кожен божий день – заради вас.

Стрілець

Якщо ви думаєте, що знаєте, що таке любов, і вас вже нічим не здивувати, – помиляєтеся. Тільки коли поцілуєте жінку, народжену під цим знаком Зодіаку, зрозумієте, про що ми.

З нею ви будете ставати щасливішим з кожним днем.

Така жінка – прекрасна мати й віддана дружина. Вона любить готувати і знає, як зробити будинок затишним. Вона завжди буде піклуватися про вас і ваших дітей, захищати і підтримувати. Жінка, народжена під знаком Стрільця, буде вашою опорою протягом усього життя.

Однак і у неї є свої стандарти і очікування. Їй необхідно знати, що ви так само дорожите вашими стосунками, любите і готові йти на розумні компроміси. Тому переконайтеся, що вона це відчуває і є впевненою у вашій відданості.

Не забувайте, що така жінка – дуже волелюбна. Не обмежуйте її свободу, не обрізайте крила. Якщо ви будете поважати її право на свободу – вона відплатить сторицею. Ви будете найщасливішим чоловіком на Землі!

Рак

Жінка, народжена під цим знаком Зодіаку, дуже емоційна і водночас дуже добра, незалежна, сильна і безстрашна.

Раки взагалі не ховають своїх почуттів: цілують, обнімають, повторюють, як сильно люблять.

Вона може стати вашим ангелом, якщо будете ставитися з повагою і любов’ю. Але миттєво перетворитися в диявола, якщо навмисно зробите їй боляче.

Вона стане ідеальною дружиною для чоловіка, який вміє любити й налаштований працювати над стосунками. Адже для неї ці речі – найголовніші в житті.

Джерело: Затишок

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень