Аж до блиску! Знаки Зодіаку, які обожнюють чистоту

Інколи ця педантичність стає приводом для сварок з іншими

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які обожнюють чистоту та порядок. В цей список потрапили Діва, Терези та Лев.

ДІВИ

У будинку цього знака Зодіаку неможливо знайти пил та бруд. Вони можуть цілий день присвятити прибиранню, прасуванню речей та іншим домашнім справам. Діви просто обожнюють світлі кольори в інтер'єрі. У житті цього знака Зодіаку повинно все бути ідеально, як і вдома.

ТЕРЕЗИ 

Побачивши безлад, у вас починається головний біль. У представника цього зодіакального сузір'я будинок виглядає бездоганно. Терези ненавидять все, що порушує порядок та чистоту. Навіть після найскладнішого дня на роботі ви можете прийти додому та почати прибирати.

ЛЕВИ

Цей знак Зодіаку звик жити в красі. У вашому будинку можна знайти багато цікавих деталей в інтер'єрі. Леви чудово вміють поєднувати кольори. У вашій шафі важко знайти річ, яка лежить не на своєму місці.

Джерело - МЕТА

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень