Роки над ними не владні. Три знаки Зодіаку, які залишаються молодими

Вони від природи потужні, не старіють душею і тут справа зовсім не в генетиці

ОВНИ

Якщо чесно, Овни завжди відчувають себе дітьми у душі. Попри будь-які обставини, вони не втрачають цікавість до світу і саме така допитливість не дозволяє їм старішати. Овнами керує Марс, він оберігає молодість Овнів і надає життєві сили. Овни взагалі впевнені, що ніколи не постарішають, хоча старості й не бояться.

ТЕРЕЗИ 

Це загадка природи, але здається, Терези з віком навпаки молодшають. Терезами керує Венера, вона змушує їх дбати про себе і всіляко відтягує процеси старіння. Терези тримають себе у тонусі, і навіть після виходу на пенсію Терези впевнені, що життя тільки починається. Терези можуть фанатично займатися своїм тілом і здоров’ям, що максимально продовжує їхню молодість. 

ВОДОЛІЇ

Здається, й Водолії знають секрет довголіття й молодості. Знаком управляє Сатурн - планета, яка відповідає за течію життя. Водолії вміють керувати часом та ніби зупиняти його хід. Водолії постійно перебувають у пошуках гармонії та щастя. Вони не зважають на вік, адже до кінця своїх днів перебувають у пошуках свого справжнього призначення та впевнені, що всьому іншому, як і коханню зокрема, вік не завада.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень