Друге дихання – Козорогам, зіпсований настрій – Рибам: гороскоп на 10 листопада

А Леви повірять у прикмети

ОВНИ

Ви зможете подолати будь-які перешкоди, адже будете дуже активними та впевненими. У такому настрої ви з легкістю реалізуєте те, про що раніше боялися й подумати.

ТЕЛЬЦІ

Люди побачать вас справжніми, як би ви це не приховували. Надто вже яскраво ви будете демонструвати свою точку зору.

БЛИЗНЯТА

Будьте обережнішими з грошима – вам або нагадають про старий борг (і тоді важливо, щоб було, що віддавати), або несподівано отримаєте прибуток (і важливо його на радощах не витрачати на «вкрай потрібні речі»).

РАКИ

Вас чекає день боротьби з лінощами. Хто переможе – поки що не дуже зрозуміло, але у лінощів є всі шанси, якщо ви не налаштуєтеся на робочий лад.

ЛЕВИ

Цього дня «бабусині прикмети» можуть здійснитися – усі ці чорні кішки й розсипана сіль… Хоча, прикмети бувають і до добра.

ДІВИ

Ви знайдете вирішення проблеми, яка довгий час не йшла вам з голови. Це підніме ваш настрій і ви навіть зміните вечірні плани.

ТЕРЕЗИ

Цього дня все залежатиме від вашої уважності. Перевіряйте кожну літеру та кожне слово, бо через один неправильний крок все, що ви задумали, може зламатися. Тому зорі рекомендують максимально сконцентруватися і не розслаблятися.

СКОРПІОНИ

Є ризик втратити важливий документ, а з ним і добре ставлення керівництва. Будьте уважні!

СТРІЛЬЦІ

Не потрібно звинувачувати інших у своїх невдачах. Проаналізуйте ситуацію, щоб зрозуміти у який спосіб краще вирішувати проблему. Зараз у вас є всі шанси це зробити.

КОЗОРОГИ

Навіть, коли колеги падатимуть з ніг від втоми, ви й далі активно працюватимете. Ловіть момент, бо є шанс зробити те, що ще вчора здавалося неможливим.

ВОДОЛІЇ

День аналізу. І насамперед ви розбиратиметеся… із самим собою. У процесі ви зможете знайти відповіді на питання, які давно не давали вам спокою.

РИБИ

Не все виходить так, як вам того хотілося. Знову з'являться недоброзичливці, які шкоди не зроблять, але настрій зіпсують.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень