Замість житла - черга: онкохворій пенсіонерці, яку можуть виселити з гуртожитка Рівного, не допомогли

Робити винятків їй у вирішенні житлового питання влада не обіцяє.

Пенсіонерка Антоніна Демчук (на фото) прийшла сьогодні на сесію міськради Рівного з плакатом, вимагаючи приватизації кімнати у гуртожитку на Відінській, 10, у якій живе. 

Жінка виступила перед депутатами дуже емоційно. Втім, допомогти їй не змогли. Міський голова Рівного Володимир Хомко пояснив:

Я заявляв 20 разів перед пресою, що ми готові взяти на баланс гуртожиток на Відінській, 10. Але закон каже, що можемо це зробити, якщо цього захоче власник гуртожитку. Іншого законного способу нема. 

Юрист, яка захищала пенсіонерку, дорікнула:

Антоніна Демчук 40 років пропрацювала на будівництві. Вона перебувала у черзі на отримання житла. Має інвалідність. Якби ви менше роздавали житло суддям і прокурорам, то знайшлося б житло і для неї. 

ДепутатВіталій  Павелків пояснив, що комісія знайшла кілька варіантів виходу з ситуації і що їх запропонують на вибір пенсіонерці. Але міський голова наголосив, що винятків їй ніхто не робитиме:

У нас є позачергова черга на отримання житла. Поставимо її у чергу. Бо не можна отак взяти і висмикнути когось із черги, бо хтось найбільше кричить, що потребує житла.  

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень