Замість урочистих промов та оркестрів - батути і солодка вата: поліція Рівненщини святкує річницю (32 ФОТО)

Сьогодні Національній поліції України - чотири роки

Без урочистих промов та оркестрів святкує поліція четверту річницю. Натомість, на майдані Незалежності у Рівному усі підрозділи МВС організували виставку техніки, зброї та майстер-класи і розваги для дітей: безкоштовні батути і солодку вату.

Тут і працівники сервісного центру МВС, спецпідрозділ КОРД, поліція охорони, патрульні, вибухотехніки, кінологи.

Заходи у центрі Рівного триватимуть до 16 години.

Саме збільшення довіри людей до правоохоронних органів є одним з найбільших досягнень Національної поліції України, говорить речник обласного управління Антон Крук:

- Ми говоримо про створення поліції і зміщення акцентів, коли поліція – це сервісна служба, в першу чергу - це допомога, безпека.

 

Основний показник роботи поліції – це довіра населення і кількість доведених до суду справ. Ми можемо констатувати, що довіра населення зростає.

Люди стали частіше звертатися до поліції, бо знають, що правоохоронці відреагують. Щодо статистики, то управління Нацполіції Рівненщини не має жодного нерозкритого вбивства.

Штат обласного управління - близько 2,5 тис поліцейських і умови праці останніми роками теж покращилися. Це і нове обладнане приміщенн спецпідрозділу КОРД, новий відділ поліції у Сарнах, завершення будівництва відділу в Острозі.  

Пілотний проект правоохоронців, покликаний збільшити довіру громадян - «Офіцер громади». Об'єднаним тергромадам пропонують самим вибрати кандидатів на посаду дільничного, якому вони довірятимуть.  

Значно збільшує можливості реагування провоохороців ситуаційний центр, фахівці якого отримують дані з понад 300 камер області. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень