На майдані Незалежності у Рівному спецтехніка і багато поліцейських (ФОТО)

Так відзначають професійне свято правоохоронці

У Рівному відзначили одне з нових офіційних державних і професійних свят – День Національної поліції України.

На майдані Незалежності провели урочистості з цієї нагоди і продемонстрували виставку сучасного озброєння, спеціальної техніки та службових автомобілів.

Таким чином, сказав заступник начальника головного управління Нацполіції області Людвіг Файт, показують відкритість поліції до народу:

Ми надіємося, що оця молодь, ці дітки з часом стануть майбутніми поліцейськими. Я думаю, це закарбується у їхній пам’яті.

 

Ми хочемо показати сьогоднішньою демонстрацією техніки можливості сучасної техніки поліції та її відкритість до народу, бо поліція стала дійсно народною.

На варті безпеки та порядку в області працює і Патрульна поліція області. Населення почало більше довіряти поліцейським, говорить командир батальйону управління Патрульної поліції області Андрій Ліснічук.

Ми живемо в досить буремні часи - військові і постреволюційні, де кожен фактор використовується зацікавленими силами для дестабілізації ситуації.

І завжди на вістрі цих конфліктів стоїть патрульна поліція, бо ми перші прибуваємо на місце події.

Хоча, безумовно, за роки діяльності патрульної поліції є люди, які оцінили якісні зміни у поліції.

На святкуванні діти могли покататися на справжньому поліцейському автомобілі, поспілкуватися з офіцерами патрульної поліції, наживо побачити, приміряти та перевірити на міцність амуніцію копів.

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень