Що кажуть патрульні поліцейські про водія, який у авто застряг на сходах в Рівному

Про ДТП на Міцкевича і не тільки

За минулі вихідні, з 7 по 10 квітня, патрульні затримали 11-х водіїв у стані наркотичного сп’яніння.

Ще 9 водіїв були п’яними за кермом. Більшість порушників катались обласним центром, дехто - трасою Київ-Чоп.

Так, наприклад, ще напередодні Великодня, а саме 7 квітня, на вулиці Міцкевича у Рівному п’яний водій виїхав на сходи і застряг. Ситуацію коментує речниця патрульної поліції області Оксана Юрченко:

Патрульні отримали повідомлення від небайдужих рівнян про те, що на вулиці Міцкевича обласного центру автомобіль застряг на сходах супермаркету. Виїхали на місце події і під час розмови помітили, що водій неадикватно поводиться. Йому запропонували пройти тест на драгері, він погодився. У присутності двох свідків драгер засвідчив 2,7 проміле алкоголю в крові. На водія склали протокол за Ст. 130 КУпАП. Протокол передамо до суду і там вирішать, що робити з порушником. 

Найцікавіше те, каже Оксана Юрченко, що цей водій лише на початку 2018 року отримав водійські права, а нове авто придбав за кілька днів до ДТП.

До слова, такого ж п’яного водія затримали напередодні, 9 квітня, на вулиці Кавказькій, в Рівному. На нього патрульні склали протокол за кермування у нетверезому стані, вже вдруге за цей рік.

Стеж за нашими новинами у  Telegram

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень