На Рівненщині – новий керівник відділу комунікації Нацполіції (ФОТО)

Ним став підполковник

Начальник ГУНП Рівненщини Валерій Самчук представив особовому складу поліції області новопризначеного керівника відділу комунікації. Ним став підполковник поліції Антон Крук.

Новий очільник підрозділу у 2009 році закінчив Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, а у 2018 – Львівський державний університет внутрішніх справ.

За період служби у двох відомствах системи МВС він пройшов трудовий шлях від курсанта до керівника підрозділу.

Свого часу брав участь у роботі міжнародного прес-центру у рамках спільних навчань ДСНС України та НАТО «Ukraine-2015». Був автором та ведучим телевізійного проекту «Вектор безпеки», а також редактором газети «Галицькі вогнеборці».

До призначення начальником відділу комунікації ГУНП у Рівненській області обіймав посаду дільничного офіцера поліції Володимирецького відділення поліції та пройшов стажування у підрозділі, який нині очолює.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень