В урочищі «Сосонки» вчинили наругу над могилою (ФОТО)

Чоловіка затримали на гарячому

Сьогодні вночі  на вулиці Київська, поліцейські помітили, що двоє невідомих чоловіків, які прибули на автомобілі «Fiat Doblo» на кладовищі в урочищі «Сосонки» копали землю.

Коли чоловіки помітили правоохоронців, то кинулися втікати. Одного з них вдалося затримати. Ним виявився 52-річний житель Житомирської області, який до кримінальної відповідальності не притягався. Наразі він дає пояснення слідчим.

З місця події поліцейські вилучили рукавички, налобний ліхтарик, змінний одяг, металевий лом та інше. Транспортний засіб  помістили на територію відділу поліції.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події та  осіб причетних до вчинення злочину.

За фактом наруги над могилою слідчим Рівненського відділу поліції розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 297 Кримінального кодексу України.

Урочище Сосонки — лісове заповідне урочище місцевого значення в Україні. Це місце вважається головним символом Голокосту на Рівненщині. За інформацією з різних джерел, в листопаді 1941 року тут було розстріляно близько 17,5 тисяч євреїв.

Це місце приваблює «чорних археологів», і часто страждає від їх діяльності. Зокрема ось як виглядали «Сосонки» у квітні, після чергового візиту зловмисників.

Місце розстрілу євреїв у Рівному за зиму кілька разів перекопали «чорні» археологи

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень