Їсти та худнути: які солодощі цілком безпечні для фігури

Адже перше, що радять фахівці, це виключення з раціону борошняних виробів та солодощів

Чорний шоколад

Якщо вживати помірну кількість шоколаду, він може бути навіть корисним для здоров’я. Навіть невеличкий шматочок є достатньо ситним. Він містить достатньо магнію, який важливий для здорових м'язів, кісток та зубів.

Тістечко з авокадо

У мережі повно рецептів тістечка з авокадо. Воно містить багато корисних жирів, і є відмінним джерелом енергії. Тістечка з авокадо містять менше цукру, ніж звичайні. Десерт допомагає контролювати рівень цукру в крові та уникати переїдання.

Йогуртове парфе

Йогурт – це не просто смачний, багатий на білок інгредієнт для сніданку. Він також може бути частиною ідеального корисного десерту. До десерту не зайвим буде додати ягід, горіхів та трохи насіння.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень