Якщо загубили номерний знак під час дощу: що робити, куди звертатися і скільки це коштує

Про порядок дій розповіли у сервісному центрі МВС

У разі, якщо ви загубили номерний знак, в тому числі, внаслідок природних стихійних явищ, вам необхідно звернутися до найближчого територіального сервісного центру МВС для перереєстрації і отримання нових номерів. Про це повідомляє прес-служба Центру.

На території Рівненської області послугу можна отримати у чотирьох районних центрах – Рівному, Дубні, Сарнах, Володимирці.

У сервісному центрі зауважують, що на авто без номерних знаків (навіть, якщо втратили тільки один із них) їздити не можна.

Якщо ви загубили номерний знак чи у вас його вкрали, працівники сервісного центру МВС проводять перереєстрацію транспортного засобу.

Для цього необхідно звернутися з паспортом, копією ідентифікаційного коду, свідоцтвом про реєстрацію транспортного засобу та обов’язково потрібно привезти і сам автомобіль, оскільки послуга перереєстрації передбачає огляд транспортного засобу фахівцем Експертної служби.

Якщо дорогою вас зупинять патрульні - повідомте, що їдете на перереєстрацію ТЗ у Сервісний центр МВС.  

По завершенню процедури адміністратор сервісного центру видає нові номерні знаки і нове свідоцтво про реєстрацію автомобіля.

Вартість послуги:

•        для транспортних засобів усіх категорій вітчизняного виробництва та країн СНД або окремих агрегатів (із видачею номерного знака) –525,47 грн;

 

•        для транспортних засобів усіх категорій іноземного виробництва або окремих агрегатів (із видачею номерного знака) —562,99 грн;

 

•        для мототранспорту, причепів вітчизняного виробництва та країн СНД (із видачею номерного знака)- 420,31 грн;

 

•        для мототранспорту, причепів іноземного виробництва (із видачею номерного знака)- 457,83 грн;

 

•        для мопедів або окремих їх агрегатів становить (із видачею номерного знака) –302,63 грн.

У випадку втрати номерних знаків до матеріалів справи долучається пояснення власника (акт службового розслідування для юридичної особи) щодо їх втрати.

Зауважимо, що у випадку повернення (знахідки) втрачених номерних знаків після видачі нових, старі вважаються недійсними. Тому їх необхідно повернути до сервісних центрів МВС.

Отримати консультацію про порядок отримання послуги можна за телефоном (0362 67-02-07) або на офіційній сторінці у Фейсбук.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень