«ЯКЩО ПООБІЦЯВ - ТО ІДИ!»: петиція про відставку Зеленського рекордно швидко зібрала голоси

При чому, навіть більше, ніж потрібно

Петиція за відставку Володимира Зеленського з посади президента України - через порушення закону – вже набрала необхідну кількість голосів.

За неповні 10 днів під нею підписалися понад 26 тис. українців (при необхідних 25-ти тис. голосів).

Інформація про це розміщена на сайті голови держави.

Ось текст петиції, автором якої став Уколов Віктор Олександрович:

Ми, що підписалися нижче, закликаємо президента Володимира Зеленського виконати свою передвиборчу обіцянку і подати у відставку з посади Президента України через порушення Закону!

 

18 квітня 2019 року в програмі «Право на владу» Володимир Зеленський пообіцяв подати у відставку, якщо порушить закон. Цим він обнадіяв і здобув підтримку 73% виборців у другому турі, який пройшов через чотири дні після тієї заяви. 7 липня 2020 року президент Володимир Зеленський зізнався, що не задекларував 5,1 млн грн доходів від погашення ОВДП і цим порушив закон «Про запобігання корупції.

 

Звертаємося до пана Президента із закликом дотримувати слова і подати у відставку або визнати, що за 4 дні до другого туру 18 квітня 2020 року він збрехав своїм виборцям.

 

Володимир Олександрович неодноразово підкреслював, що відрізняється від старих політиків. Ми хочемо побачити підтвердження цим гучним заявам.

 

ЯКЩО ПООБІЦЯВ - ТО ІДИ!

Додамо також, що електронна петиція за відставку Зеленського стала «найшвидшою» з усіх подібних звернень. Щоправда, не ця, а попередня – зареєстрована ще 23 травня. Тоді на збір підписів знадобилося менш як дві доби.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень