Яка вона — шапка, що захистить від морозів?

Обирати слід натуральні тканини

Для шапки краще вибирати натуральні тканини. Вовна добре зберігає тепло і забезпечує вентиляцію, запобігаючи перегріву. Бавовна також хороша, але вона менш тепла в порівнянні з вовною. Синтетичні матеріали, такі, як акрил, викликають надмірне потовиділення, тому й волосся в такій шапці швидко стає жирним.

Для тепла та комфорту взимку ідеальним вибором є комбінована шапка: зовнішній шар із вовни та внутрішній шар із флісу. Вовна ефективно зберігає тепло і забезпечує хорошу вентиляцію, запобігаючи перегріву, - пояснюють експерти.

Флісова підкладка, своєю чергою, забезпечує додатковий шар утеплення та захищає від вітру. Це потрібно для особливо холодного періоду. Поєднання вовни та флісу забезпечує ідеальний баланс між теплом та комфортом.

Ніяких проблем через тривале носіння шапки не виникає, якщо вона зручна. Важливо звертати увагу на розмір і посадку шапки: вона має бути достатньо вільною, щоб не викликати дискомфорту або головного болю, але й досить щільною, щоб ефективно захищати від холоду.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень