ТОП-5 речей, які не варто прати у машинці

Бо їх потім можна хіба викинути

Пральна машинка економить купу часу і сил господині. Однак експерти не радять прати там усі речі. Є такі делікатні предмети гардеробу, які варто прати або вручну, або занести у хімчистку.

Жакет та пальто

Піджак, жакет та пальто краще взагалі не прати в домашніх умовах. Не пошкодуйте грошей на хімчистку, адже при пранні вручну або в пральній машині такі речі втрачають форму, линяють, дають усадку.

Головні убори

Шапки, бейсболки та капелюхи потрібно прати вручну або здати в хімчистку. Інакше вони втратять форму.

Купальник

Тканина, з якої шиють купальні костюми та плавки, при пранні в пральній машині втрачає еластичність. Розтягнутий купальник не тільки не прикрасить фігуру, але й може підвести в будь-який момент.

Речі з декором

Якщо ваша сукня, блузка або футболка прикрашені блискітками, бісером або паєтками, то їм підійде тільки ручне прання. Елементи декору можуть відриватися та засмічувати фільтри пральної машини. Ремонт за такої поломки коштує досить дорого. До того ж декор може в процесі прання пошкодити волокна тканини.

Спідня білизна

Якщо дешеву бавовняну спідню білизну можна помістити в спеціальний мішок для прання і відправити в барабан пральної машини. То бюстгальтери та білизну з тонкого гіпюру чи шовку треба прати тільки вручну з використанням гелів для прання.

Джерело: showbiz.today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень