Цей колір ніколи не підведе: яку шапку обрати, щоб пасувала до всього? (ФОТО)

Будьте в тренді!

Шапка у холодну пору року з опціонального аксесуара перетворюється на нагальну потребу. Любителям ходити без шапки варто пам’ятати не лише про перспективу застудитися, а й про те, що через низькі температури страждає волосся, а це призводить до активного його випадіння

Тим не менш, навіть за умови нашої довгої зими, шапка — це не та річ, яка зношується за один сезон, тому особливу увагу варто звернути на ті моделі, які прослужать хоча б декілька сезонів і будуть актуальні не тільки зараз, а й у наступному році.

Шапки біні - ідеальний варіант: вони підходять для обличчя будь-якої форми і не втрачають своєї актуальності
Шапки біні - ідеальний варіант: вони підходять для обличчя будь-якої форми і не втрачають своєї актуальності

Якщо говорити про найбільш універсальну форму, то це, безумовно, біні: вона легко впишеться в будь-який образ і пасуватиме всім, незалежно від форми обличчя.

Існує і ще один критерій універсальності  — колір. Тож, якого відтінку шукати шапку, щоби вона ще довго не вийшла з моди?

Звичайно, найуніверсальнішим із усіх кольорів вважається чорний, проте чорні головні убори можуть підійти не всім. Власникам шкіри із рожевим підтоном, наприклад, варто бути обережнішими з шапками темних кольорів – через них обличчя може здаватися червонуватим.

На щастя, є колір, що підійде всім І це...

 

БЕЖЕВИЙ

Шапка бежевого кольору прекрасно впишеться у будь-який образ: добре виглядатиме як у монохромному образі з такими ж бежевими речами, з базовими відтінками сірого і коричневого і, зрозуміло, з такими популярними в цьому сезоні яскравими кольорами — від червоного до фіолетового.

Джерело: prostoway

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень