Холодний сезон: як зберегти зачіску під шапкою

Стосується власниць як довгого, так і короткого волосся

Під час осінньо-зимових холодів на вулиці без шапки не обійтися. Але скільки є нарікань на головні убори – вони постійно псують зачіску, волосся електризується і власне від ранкової укладки вже в офісі не лишається й згадки.

Втім, є кілька простих порад, які допоможуть зберегти зачіску.

У жодному разі не вдягайте шапку на волосся, яке погано просохло після миття. Взимку, коли підсушите волосся, наприкінці маніпуляції просушіть волосся феном на холодному режимі. Після цього волосся менше псується й не плутається навіть під шапкою.

Аби вберегти локони – перед тим як вдягати шапку, зберіть волосся у пучок. Але використовуйте не гумку для волосся, а шпильку. Так волосся не перетискатиметься й локони будуть максимально збереженими. А розпустите їх вже у пункті призначення.

Буває, що через неправильно висушене волосся воно електризується і встає дибки, як тільки знімаєш шапку. Таке трапляється через різкі перепади температури. У цьому випадку краще купити спрей та маски для зволоження.

Найкраще обирати щітку для волосся з дерева чи силікону. Вони чудово гасять статичний ефект. Ще на гребінець можна крапнути трояндовою олією, вона теж робить волосся слухняним.

Можна спробувати вкладати волосся під шапку на свій незвичний проділ. Тоді, коли знімете шапку і повернете проділ на звичне місце – повернеться й попередній об’єм.

Але у будь-якому разі шапку треба купляти вільну. Під щільною, вузькою шапкою – нічого не допоможе, жодна зачіска не втримається.

Ну й насамкінець – майте з собою сухий шампунь. Якщо жодна з попередніх порад не спрацювала, повернути об’єм допоможу кілька пшиків сухого шампуню.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень