Яка шия, такий і характер: Психологічний тест

Придивіться до своєї шиї

Довжина шиї – це не просто фізіологічна особливість, а реальна можливість «прочитати» кого завгодно, як відкриту книгу. 

Довга шия

Такі люди, як правило, незалежні і впевнені в собі. У них сильний характер, тож самі вирішують усі проблеми. Вони не вміють просити про допомогу й майже ніколи не звертаються за порадою. Деяким людям здається, що власники довгої шиї замкнуті і грубі, але насправді це інтровертність.

Середня шия

Особистість з такою шиєю утримується від конфліктів, вміє обговорювати проблеми, знаходити найбільш раціональні рішення або йти на компроміс. Попри таку лояльність, у таких людей є здатність відмовляти в допомозі, озвучуючи про свою втому.

Коротка шия

Такі люди турботливі, добрі та чуйні. Вони завжди приходять на допомогу нужденним. Володарі короткої шиї не кидають нічого напівдорозі, а доводять кожну справу до кінця.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень