Зробіть пальці «віялом»: Цей тест розкриє приховані риси вашого характеру

Дізнайтеся про себе більше

Розставте пальці на руці, як на картинці, яка зображена вище, та скажіть – між якими у вас найбільший проміжок? Між вказівним і середнім, між середнім і безіменним або між безіменним і мізинцем?

Між вказівним і середнім пальцями 

Ви – ініціатор і натхненник.  У вас чудові організаторські здібності й гарно виходить починати з нуля нові проєкти. Ви амбітні, не любите залежати від інших і приймаєте рішення, керуючись своєю незалежною точкою зору. Ви любите спілкуватися з людьми, але й на самоті вам також добре.

Між середнім і безіменним пальцями 

Вас найменше хвилює те, що кажуть про вас інші. Ви також вважаєте, що ваше життя не має відповідати очікуванням суспільства, ви дуже авантюрні, амбітні, схильні йти на великий фінансовий або емоційний ризик, а також заздалегідь знаєте свої цілі й не зупиняєтеся ні перед чим і, ні перед ким, поки йдете до них. 

Між безіменним пальцем і мізинцем 

Вам подобається виділятися з натовпу. Ви не любите слідувати тенденціям, віддаєте перевагу особистій свободі й не терпите, коли вас тримають у клітці або обмежують у тому, що ви хочете робити. Разом з тим ви маєте велику потребу в самовираження і ви швидко відсторонюєтеся від людей, які намагаються вас контролювати.  

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень