Цікавий тест: Що говорить про водія колір його автомобіля

Психологиня пояснила важливий нюанс

Фото depositphotos
Фото depositphotos

Психологиня Сьюзі Кьяццарі вважає, що автомобілісти обирають кольори своїх автівок не просто так. Так, сірим авто надають перевагу практичні й прагматичні люди.

Водії сірих машин більш обережні і не обов'язково хочуть виділитися з натовпу, – зауважила психологиня.

Втім, серед вживаних авто, більшість покупців шукають чорні. Ще один популярний колір автомобілів – білий. Власники білих автомобілів організовані та далекоглядні.

Ще популярний червоний колір. Водії цих автомобілів, як правило, більш впевнені в собі, ніж водії чорних, сірих або білих автомобілів, але вони все одно люблять залишатися в безпеці.

Якщо у вас є червоний автомобіль, у вас обов'язково буде швидка реакція. Ви впевнений в собі автомобіліст, який не боїться бути на очах у всіх. Ви динамічні, любите пригоди і сильні емоції, у вас бунтівний дух. Проте ви розумієте, як важливо бути в безпеці за кермом, – пояснила Сьюзі Кьяццарі.

Вона також додала, що власники жовтих і помаранчевих автомобілів, як правило, екстраверти, яким подобається водити машину і бачити нові місця на дорогах.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень