Улюблений алкогольний напій визначить, який у вас характер: Тест 18+

На 98% правда

Виберіть один із шести запропонованих алкогольних напоїв і дізнайтеся, що ви за особистість.

Пиво 

У вас багато повсякденних справ і турбот, але ви вмієте знаходити час для себе. Маєте багато друзів, задоволені своїм життям, але дуже схильні до стресу. Якщо ви віддаєте перевагу магазинному пиву, то ви спокійні і розслаблені. Втім, якщо вам більше подобається крафтовий напій, то ви сповнені енергії й творчого пориву.

Вино

Ви – людина, яка тонко відчуває чужі емоції і здатна на глибоке співчуття. Ви можете годинами розмовляти з цікавим співрозмовником і швидко прив'язуватися до людей. Ви постійно жадаєте нових вражень, любите подорожувати. Ви впевнені в собі та своїх принципах.  

Якщо вам подобається біле вино, то ви любите знайомитися і можете знайти спільну мову з ким завгодно. Якщо вам подобається червоне або рожеве вино, то вам комфортніше спілкуватися зі старими знайомими. 

Віскі

Ваші знайомі часто дивуються вашій життєвій мудрості і вважають вас авторитетом. Ви надаєте перевагу бути наодинці. Ви не любите скандали, істерики та не переживаєте через дрібниці. Вам подобається оточувати себе успішними та розумними людьми.

Горілка

Ви – спокійна і врівноважена людина, яка не любить ризик і азарт. Ви живете простим життям і прагнете комфорту. Великі амбіції у вас асоціюються з великою відповідальністю. Ви ставите перед собою тільки досяжні за короткий час цілі. Зроду ви – реаліст.  

Ром

Ви любите досліджувати світ, захоплюєтеся наукою, багато читаєте. Вас не влаштовують загальноприйняті пояснення. Ви приваблюєте інших людей своєю харизмою і незвичайними життєвими поглядами, ви одягаєтеся зі смаком, маєте гарне почуття гумору, а також вмієте бути турботливими. 

Шампанське

За характером ви весела і грайлива людина, яка любить жарти і веселі компанії. У вас бездоганний смак в машинах, одязі і їжі, ви прагнете завжди виглядати акуратно і доглянуто. Тест на характер по улюбленому алкоголю характеризує вас як сильну людину.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень