Секрети жінки, про які можна дізнатися лише по клумбах у її саду (ФОТО)

Що приховують квіти

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

Щоб дізнатися про характер жінки, варто придивитися до багаторічних квітів на клумбах її саду. Саме вони відкриють те, що жінки намагаються не показувати.

Мар'їн корінь

У побуті такі жінки зазвичай доброзичливі, енергійні, завжди пригостять вас найкращими томатами або перцями зі своєї теплиці, вони із задоволенням напоять вас дивовижним чаєм із травами і будуть люб'язні у розмові. Втім, ніколи не просіть зрізати вам півонії. Не дасть — ні просто так, ні за гроші.

Іриси

Ця жінка може вас здивувати неабиякою силою та витривалістю, але якщо хтось спробує зім'яти її іриси, то відразу дізнається, що таке жіночий гнів. Такі жінки можуть успішно керувати великими та маленькими колективами та не припиняють працювати вдома, змінюючи офісний костюм на робу садівника чи кухонний фартух. Все у їхніх руках вдається: бісквіти, як і належить, підіймаються, діти ростуть, іриси цвітуть.  

Космія

Жінка, у якої в саду цвіте космія, завжди чимось зайнята і рідко до когось звертається за допомогою. Вона і в ліс сама може сходити, і діжки сама пересуне, і варення на всю сім'ю наварить. Однак за зовнішнім спокоєм часто ховатиметься тонка та чутлива натура.

Аквілегія

Таким жінкам часто не вистачає енергії. Вони довго сплять, повільно прокидаються, довго приходять до тями, намагаються підбадьорити себе вранці чашкою кави, а ввечері, навпаки, заспокоїти трав'яним чаєм. Вони довго обмірковують все, що трапилося з ними за день, багато разів повторюють про себе репліки, почуті від інших.

Конвалії

Жінки, чиї грядки заросли конвалією, завжди ретельно обмірковують свої слова та вчинки та зважують чужі. Вони ощадливі, але засуджувати їх не варто. Просто в матеріальному відношенні їм трохи не щастить — і грошей завжди не вистачає. Тому доводиться крутитись: і квіти продати, якщо попросять, і відро томатів далекої рідні відвезти — за гроші, зрозуміло, і смородину за оголошенням вигідно продати.

Доронікум

Жінки, які люблять яскраві доронікуми, прагнуть того, щоб у житті було багато задоволення при мінімумі енергетичних витрат. Їм завжди хочеться, щоб завтрашній день не був схожим на вчорашній, але сил зробити якісь серйозні зміни у них немає. Тому замість капітального ремонту вони задовольняються купівлею готових штор, замість сімейного застілля — чаюванням з тортом, а замість поїздки на море — походом вихідного дня на найближчу галявину.

Тюльпани

Шанувальниці тюльпанів обожнюють різноманітність. Навіть якщо свята найближчими днями немає, то вона його влаштує — з тортами, феєрверками та музикою, і нічого, що сусіди незадоволені чи гості втомилися. І ті, й інші можуть потерпіти ще трохи, адже головне в житті — це нові враження.  

Гортензія

Власниці гортензій такі ж яскраві, як їхні улюблені квіти. Вони люблять, щоб все було так, як хочуть вони. Вони люблять ризик, швидкість і обожнюють дивувати своєю поведінкою чоловіків. В одязі, у господарюванні і в кар'єрі вони прагнуть ідеальності. У них мають бути бездоганні чоловіки з бездоганними зарплатами, бездоганний сад, у якому гуляють бездоганні діти.

Троянди

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

Любительки троянд — зазвичай, трудяги. Сім'ю, кар'єру, дачу вони будують самі, своїми працями, не відступаючись від намічених цілей. Вони не бояться забруднити руки в землі, не затискають носа при запаху гною і впевнені, що змінити світ можна лише своєю турботою про нього.

 Джерело: УкрМедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень