Манікюр розповість про вас все: Психологічний тест на стан психіки

Швидка діагностика

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Психологи кажуть, що жінки вибирають найкращий колір лаку не просто так. Все залежить стану психіки.

Погляньте на картинку нижче та скажіть, який дизайн вам подобається найбільше?

Найчастіше саме такий дизайн роблять чесні і щирі жінки, які люблять і вміють працювати, намагаються тримати своє життя в чистоті й порядку. Заради досягнення мети вони готові на все.

Нюдовий манікюр обожнюють жінки, які знають собі ціну. Вони впевнені, цілеспрямовані і практичні – ніколи не розмінюються на дрібниці. Люблять дорогі та якісні речі, а для стосунків обирають серйозних і успішних чоловіків.

Жінка, яка часто фарбує нігті в червоний, високої думки про себе. Вона звикла всього в житті досягати самостійно, ставити цілі і впевнено йти до них. Через свою популярність у чоловіків переживає, що інші жінки будуть їй заздрити, а протилежна стать вважатиме легкодоступною.

Це дуже творчі й багатогранні натури. У них багатий внутрішній світ, добре розвинена інтуїція. Жінка з нігтями чорного кольору переживає про те, що її не будуть цінувати через доброту, і навіть близькі стануть сприймати любов, як слабкість.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень