Характер по зачісці: Дізнайтеся, що ви за особистість

Швидкий тест

Для проходження тесту виберіть той тип зачіски, який вам найбільше подобається і який ви б хотіли мати. Так ви зможете дізнатися про свій справжній характер.  

Коротка стрижка

Ви життєрадісна і соціально активна людина, якій подобається проводити час в компанії і знайомитися з новими людьми. Ви можете знайти спільну мову з ким завгодно. Ви любите щирість в спілкуванні і цінуєте людей, які можуть сказати вам неприємну правду. Самі також намагаєтеся бути чесними з іншими.

Каре

Ви дуже чесна і злегка нетактовна людина, яка відстоює свої кордони. Для вас не існує авторитетів – ви самі собі господар. Не любите, коли сторонні люди влазять у ваше особисте життя і дають непрохані поради. У вас вишуканий смак в одязі, їжі та хобі.

Волосся до плечей

Ви дуже любите різні секрети й загадки, вас приваблює драма. Ви схильні до істерик і іноді вигадуєте проблеми на рівному місці. У неприємних ситуаціях припускаєте найгірше і нервуєте інших, але в цілому в спілкуванні ви приємна і прониклива людина.

Довге волосся

Ви романтична і мрійлива натура з частими перепадами настрою. Вам складно визначитися, чого ви хочете від життя. Ви дуже швидко прив'язуєтеся до людей і миттєво закохуєтеся, часто страждаючи від нерозділеного кохання. У дружбі і коханні показуєте велику відданість і завжди прийдете на допомогу.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень