Що робити, якщо з'явилася сивина, і чому це більше не ознака старості?

Відповідь вас здивує

Раніше сивина вважалася маркером віку, а сьогодні срібло у волоссі — це справжній тренд. Проте, аби вона виглядала красиво, гармонійно, модно і не завдавала клопоту, за нею треба доглядати. 

Правильно пофарбувати волосся

Сивину зовсім не обов'язково приховувати повним забарвленням у темний або меліруванням.

Якщо у вас багато сивих волосків, це привід їх підкреслити. Неймовірно стильно виглядає колорування. А якщо їх ще мало, то популярний варіант маскування — фарбування AirTouch у відтінку попелястий блонд.

Підкреслити стрижкою

Небувалу популярність набула стрижка піксі на сиве волосся. Ця зачіска особливо полюбилася жінкам за 50, але стильно виглядає вона на дівчатах будь-якого віку. 

Додати вітаміни

Трихологи впевнені, що вік, у якому з'являється сивина, — генетична лотерея. Але не тому, що це неминуче, а тому, що у вас дефіцит тих самих вітамінів, що був і у батьків.

Якщо додаткових проблем зі здоров'ям немає, а несподівана сивина почала з'являтися рано, ті ж трихологи рекомендують додати вітаміни групи B, мідь, фолієву кислоту, залізо або селен.

Робити масаж голови

Якщо ви хочете запобігти появі сивини, спробуйте розчісуватися щіткою з натуральної щетини. Масаж шкіри голови допомагає підтримувати меланін у нормі: він покращує кровообіг — і пігменту простіше надходити до клітин волосся.

Косметологічні процедури

Косметологічні процедури також допоможуть у насиченні меланіном, запевняють трихологи.

  • Мезотерапія шкіри голови доставляє вітаміни прямо до цибулин і покращує ріст.
  • Лазеротерапія насичує шкіру голови киснем без ін'єкцій.
  • Плазмоліфтинг — одна з найефективніших процедур, коли оброблену кров вводять собі в шкіру голови. Вона відновлює пігмент, волосся стає густішим і добре росте.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень