Як виявити та позбутися негативних людей у своєму оточенні

Вони діють на вас, як енергетичні вампіри

У кожного з нас є люди, перебування з якими приносить більше страждань, ніж позитивних емоцій. Вони псують настрій, демотивують, вселяють сумніви й навіть зривають плани.

Відчувати себе щасливими і досягати успіхів у цій ситуації неможливо. Тож треба навчитися виявляти таких людей та культурного їх позбуватися.

Перевірені способи, які допоможуть поставити на місце маніпуляторів

Людину, від якої йде негатив, визначити легко. Їх ще називають скигліями. Вони постійно скаржаться на своє життя, розповідають про проблеми, якісь жахіття чи трагедії тощо. Таким чином вони хочуть викликати до себе співчуття та підтримку. Хоча від них самих цього ніколи не дочекаєшся. Вони не сприймають критику, втручаються у ваші справи й навіть поширюють плітки.

Як знешкодити негативних людей

  • Планування

Аби досягати успіху, треба мати план. Складіть для себе перелік завдань і не дозволяйте нікому порушити ваші плани.

  • Чистка

Проведіть фільтрацію свого оточення. Мінімізуйте спілкування з тим, хто у вас провокує нездужання або занепад сил. Якщо це рідні вам люди, скажіть чітко про свої почуття і поясніть, що ваше спілкування буде обмежене, а деякі теми – взагалі під забороною обговорення.

  • Знешкодження шкідливих людей

Щойно ви виявили тих, з ким вам не комфортно, уникайте їх. Не відповідайте на повідомлення і дзвінки, не діліться планами, уникайте спілкування. Згодом негативні особистості самі підуть з вашого життя.

  • Почуття провини

Часто вас може переслідувати відчуття провини за такі зміни. Але ваше життя – лише у ваших руках, не дозволяйте нікому вам його розпорошувати на неважливе.

Чим швидше ви позбудетеся негативних людей, тим швидше ваше життя зміниться на краще і ви відчуєте, як ваша енергетика стане сильніша.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень