8 речей, про які чоловіки ніколи вам не розкажуть

Якими б міцними не були ваші стосунки, є речі, про які чоловіку геть не хочеться говорити

Кажуть, більш як 50% інформації про себе чоловіки залишають за сімома замками. То що саме зазвичай приховує сильна стать?

Невтішні відгуки про вас

Якщо чоловік любить жінку по-справжньому, він не стане засмучувати її невтішними відгуками. Тому, якщо ви підозрюєте, що товариш вашого чоловіка або хто-небудь з родичів не в захваті від вас, навряд чи ви про це дізнаєтеся від свого коханого.

Таємні заощадження

У багатьох сім'ях є таке правило: чоловік приносить додому зарплату і віддає її всю дружині. Принаймні вона думає, що всю. За статистикою, кожен другий чоловік має заначки, рівні, як мінімум, 10-20% зарплати.

Власні страхи

Чоловіки дуже бояться виглядати слабаками, тому часто роблять неймовірні вчинки лише для того, щоб здаватися сміливими та впевненими в собі. Вони навряд чи розкажуть вам, що бояться втратити роботу чи стати батьком.

Власні образи

Насправді чоловіки ображаються не рідше за жінок. Просто вони якісно приховують свої образи. Чоловіки бояться виглядати жалюгідними і скривдженими, тому рідко зізнаються, що їх зачіпають ваші колючі зауваження чи глузування.

Власні недоліки

Жінки люблять нарікати і виставляти напоказ свої розповнілі після свят стегна і щоразу, стоячи перед дзеркалом, критикувати маленькі груди, целюліт чи завеликий ніс. Чоловіки ж, якими б потворними вони не були, ніколи не стануть при жінці підкреслювати свої недоліки.

Причини розставань з колишніми

У більшості випадків чоловіки рідко згадують про те, що в них було до вас. Тим більше, якщо спогади неприємні. Чоловік ніколи не розповість, що поводився по-свинськи з колишньою пасією чи наробив багато дурниць, про які зараз шкодує.

Інтимні проблеми

Відмови чоловіка від сексу викликає найчастіше дві думки: у нього хтось є або він вас більше не любить. Насправді ж причин може бути безліч. Серед них — не виняток — можуть виявитися проблеми зі здоров’ям, причому як фізичним, так і ментальним.

Минулі невдачі

Яким би неприємним і болючим не було його минуле, ваш чоловік ніколи не розповість вам всієї правди. Швидше за все, його розповідь буде трохи скороченою і прикрашеною — звісно ж, на користь його самого.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень