Які ваші таємні сторони? (ПСИХОЛОГІЧНИЙ ТЕСТ)

Дізнайтеся про себе більше

Цей тест на характер допоможе вам дізнатися про свої таємні сторони і як використовувати їх собі на благо.

Подивіться на картинку і дайте відповідь на питання: Що першим ви побачили?

Обличчя дівчини

Це характеризує вас як ідеаліста, в якому живе вічний мрійник. Навіть при найгіршому збігу обставин ви примудряєтеся знайти щось позитивне. З одного боку, ви отримуєте здатність акумулювати навколо себе позитивних людей і долати перешкоди. З іншого — ви не можете швидко оцінити небезпеку ситуації, «рожеві окуляри» заважають зробити це. Намагайтеся помічати не тільки красу світу, але і його недоліки, так ви врятуєтеся від обману.

Білки з горішками

В душі ви дослідник і мандрівник, охочий до нових вражень і емоцій. Вас вабить все незвідане і цікаве, як би ви не хотіли це приховати. Вам просто необхідно бувати на свіжому повітрі, влаштовувати собі розвантаження через прогулянки. Ви працюєте весь час, виснажуючи свій розум і організм. Знайдіть спосіб перезавантажитися.

Оголений чоловік

Ви неймовірно уважна людина. Тільки допитливий погляд в поєднанні з розумінням прекрасного міг розгледіти фігуру красивого чоловічого тіла. З таким аналітичним складом розуму ви абсолютно точно досягнете кар'єрних успіхів. А ось в коханні вас можуть чекати розчарування і потрясіння, тому що ідеальних людей немає. Навчіться відключати цю опцію при спілкуванні з коханою людиною.

Джерело: УкрМедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень