Улюблена квітка – «дзеркало» вашого характеру

Психологічний тест

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Психологи виявили зв’язок між характером людини та улюбленими квітами.

Яка ваша улюблена квітка?

Ромашка

Ви відкрита і товариська людина. Ви можете за себе постояти та здатні наполегливо досягати цілей. Від вас непросто домогтися взаємності у почуттях, але того, кого ви обираєте, любите міцно і по-справжньому.

Фіалка

Любителі фіалок – витончені, ніжні, чутливі, талановиті. Часом вам властиво мріяти та витати в хмарах. У вас немає великих амбіцій, але те, що вам судилося досягти й отримати, ви не пропустите. Ви не схильні довіряти першому зустрічному, але рідним і близьким віддаєте всю турботу і ніжність.

Лілія

Ваше внутрішнє світовідчуття можна назвати «королівським». У вас є відчуття власної гідності, усвідомлення своїх сильних якостей. Ви енергійні, чарівні, відчуваєте інтерес до мистецтва.

Троянда

Ви активні, впевнені в собі, сміливо досягаєте своїх цілей. Вас вирізняє вміння міцно і пристрасно любити, але відчути це пощастить не всім. Гармонію, яка живе всередині, відчувають навколишні люди. Вона багато в чому допомагає не бігти за нездійсненним, а жити реальністю, відстоювати власні інтереси й досягати великих висот.

Ірис, гладіолус

У вас доволі сильна енергетика, яку ви прагнете направити на досягнення якої-небудь мети. Ваші бажання і плани інші люди не завжди сприймають, через що іноді виникають непорозуміння і труднощі в спілкуванні. Ви наполегливі, працьовиті, говорите прямо. Ваші близькі можуть без страху на вас покластися.

Півонія

Ймовірно, ви володієте досить суперечливим характером: з одного боку, у вас є великі плани на майбутнє, а з іншого – переживання через можливої невдачі, які часто заважають реалізувати мрії. В вас може жити незадоволеність відносинами та велике бажання любити.

Соняшник

Ви не любите постійність, нудну повсякденність і в усьому прагнете досягати великих висот. Вашим друзям пощастило, адже не часто вдається зустріти таку вірність, чуйність і відданість.

Хризантема

Ви прагнете до кращого й досконалого. Вам може бути властива закритість, тому іншим буває непросто вас зрозуміти. Домогтися вашої прихильності непросто, тому партнеру доведеться докласти чимало зусиль для створення пари.

Бузок, польові квіти

Відкритий прояв своїх емоцій – це не про вас.  Ви стримані, витончені, чутливі, помічаєте красу навколо. Однак в вас може жити тривога, переживання, які не дають розслабитися.

 Тюльпан

Ви маєте твердий, але гнучкий характер, який допомагає долати будь-які труднощі. Людям подобається з вами спілкуватися, але їм непросто зрозуміти ваші плани і думки. Ви вірні в дружбі і любові, хоча домогтися вашої прихильності може бути дуже складно.

Орхідея

Складний, цікавий внутрішній світ відрізняє вас від інших людей. Якщо близькі хочуть пізнати вас, то їм доведеться терпіти деякі дивні речі поведінки, прагнення в усьому знайти щось незвичайне, втекти від нудьги.  

Гвоздика

Ви практичні, знаєте, чого хочете, вмієте вести переговори, тверді та непохитні в деяких питаннях. Не любите ускладнювати, міркувати над тим, що вже пройшло. Часто вашою метою є якась вигода.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень