Звичайна тварина «розсекретить» вашу особистість (ПСИХОЛОГІЧНИЙ ТЕСТ)

Швидкий тест

Цей тест допоможе вам розібратися в собі та з'ясувати, чого не вистачає у вашому житті.

Подивіться на картинки, що зображені нижче, і виберіть ту, яка ближче до душі.

Метелик

Ви віддаєте більше, ніж отримуєте. Ви вкрай педантичні в справах, дуже відповідально ставитеся до своєї роботи. Не дивно, що всього, що вас оточує, ви домоглися напруженою працею. Та швидше за все, ви дуже часто відмовляєте собі в маленьких радощах життя.

Рибка

Ви вважаєте, що везіння й удача – речі вкрай ефемерні й на них ніколи не варто покладатися. Ви не вірите в існування магії, талісманів, оберегів, адже у всьому керуєтеся законами логіки й особистим досвідом.

Білка

Ви волієте нічого не планувати, не любите аналізувати події, вчинки та ніколи не прораховуєте наперед наслідки своїх рішень. Ви звикли жити тут і зараз, а проблеми вирішуєте у міру їх надходження.

Кінь

Ви вважаєте, що поспіх ні до чого доброго не приведе, а всі справи вирішуєте неквапливо і розмірено. Щоб на щось зважитися, ви довго аналізуєте ситуацію, зважуєте всі за й проти. З одного боку, це непогано, але з іншого — ви дуже часто втрачаєте дорогоцінний час. В результаті, прийняте рішення стає неактуальним і ви втрачаєте нові можливості.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень