Магія чисел: що значить дата вашого народження

Нумерологи розповіли про значення кожного числа

Кажуть, відкрити в собі приховані таланти чи навіть визначитися зі своєю місією у цьому житті можна, використовуючи нумерологію дати народження.

Як порахувати своє число?

Щоб визначити свою цифру, необхідно всі дати звести до простого числа. Наприклад, якщо день народження 15 числа, то 1 + 5 = 6, отже, цю дату буде відповідати цифра 6. Якщо 28, то сумою буде 10, а значить, цифра 1. Те саме роблять з місяцем і роком народження, спростивши їх до однієї цифри. А потім всі три цифри знову спрощують до однієї.

Важливо! Якщо раптом після спрощення вийшла сума 11 або 22, то далі їх спрощувати не потрібно. Тоді 11 або 22 і буде тим самим числом призначення, їх ще називають «майстер-числа».

Приклад. Якщо людина народилася 15.06.1994 року, то робимо такі дії

1 + 5 = 6

0 + 6 = 6

1 + 9 + 9 + 4 = 22; 2 + 2 = 4

6 + 6 + 4 = 14

1 + 4 = 5

Число життєвого призначення ー 5.

Після визначення цифри залишається лише дізнатися її значення згідно з нумерологією за датою народження.

Число призначення за датою народження

1 ー Лідер

Ця цифра відповідає людям з яскраво окресленою індивідуальністю, командирам зроду, які діють, зважаючи на особисті ідеї. Власники числа призначення 1 зосереджені, мають організаторські здібності, це хороші керівники, які мають волю і силу духу. Також вони мають творчу жилку, відмінне почуття гумору і здатні нестандартно мислити.

Розум, широта кругозору, нестандартний підхід до завдань допомагають цим людям досягати вершин і ніколи не нудьгувати.

Проте є деякі підводні камені, на які потрібно звертати увагу. Наприклад, до вибору друзів потрібно ставитися максимально обережно, адже зайва чутливість до оточення і оцінок інших людей може нашкодити.

 

Також з такими якостями, як егоїзм, самозамилування і самовпевненість важливо боротися, бо безконтрольне процвітання цієї сторони характеру зменшує шанси на гармонійне життя в соціумі. Представники цієї цифри призначення часто надмірно печуться про власну вигоду і грають роль всезнайок. Над цим треба працювати в якості плати за розум, залізну хватку, творчий потенціал і природну харизму.

Власники одиниці як числа призначення мають можливість реалізовувати себе в високоінтелектуальних сферах. Успіх їм гарантований, якщо вони візьмуть на себе роль засновників чи керівників великих проєктів.

2 ー Порадник

Люди з числом призначення 2 розумітися на компромісах, вміють мирно вирішити будь-який спір і вийти сухими з води. Їх здатність давати оцінку ситуації, примиряти, шукати виходи і можливості просто захоплює. Особливі уміння цих людей роблять їх кращими миротворцями, адвокатами та посередниками.

Втім, є небезпека почати догоджати всім і тим самим занапастити свій авторитет, тому рекомендується ретельно оцінювати людей і не переступати межу жалісливості.

3 ー Щасливчик

Найбільш життєлюбні та оптимістичні натури, які мають легку вдачу. Вони дотепні і надзвичайно привабливі від природи. Це творчі люди, емоційні, мають дар красномовства.

Представникам трійки легко заводити знайомства і просуватися по кар'єрних сходах. Їм чудово підійдуть сфери, пов'язані з мистецтвом, і забезпечений успіх всюди, де важливі почуття та уява.

Водночас їм рекомендується обмежувати критичне сприйняття інших так само як і не сприймати надто близько до серця критику на свою адресу. 

4 ー Практик

Представники цієї цифри призначення максимально практичні й не здатні ризикувати, вони просто таки гранично серйозні. Це впевнені у собі натури, які знають, що й навіщо роблять, хто їм подобається, а хто ні. Зазвичай вони мають багато друзів.

Стресові ситуації не лякають людей цього типу, а навпаки загартовують і дають можливість діяти нестандартно й надзвичайно ефективно.

Цифра 4 допомагає стати успішним у багатьох галузях: організаційній діяльності, в будівельній, освітній чи науковій сфері. Підійде будь-яка робота, де панує стабільність.

5 ー Авантюрист

Одна з найбільш волелюбних цифр. Характеризує різнобічних людей, що володіють невичерпним інтересом до життя та активною позицією. Таких часто звинувачують у несерйозному ставленні до справ через прагнення змін та часті зміни настрою. Сміливості таким людям не позичати, і це допомагає займатися бізнесом і будь-якою іншою діяльністю.

Проте є і зворотна сторона медалі. Наприклад, занадто цинічний погляд на те, що відбувається. Та заради справедливості треба відзначити, що й альтруїзму представники цього числа призначення не позбавлені. Їм підходить робота з людьми, наприклад, сфера реклами, журналістики, торгівлі. 

6 ー Наставник

Таких людей часто називають гуманістами за їх великодушність, справедливість і чуйність. З них виходять відмінні педагоги й няні. В юності схильні до розчарувань, прагнення опікувати інших не завжди зустрічається привітно. Але в зрілому віці турбота і мудрість викликає захоплення, і якості наставника будуть оцінені гідно.

Люди з цифрою призначення 6 стоять горою за рідних, на них завжди можна покластися. А ще вони справжні професіонали.

7 ー Дослідник

Ці люди шукають істину в усьому, для них важливо докопатися до самих глибинних таємниць, дізнатися всі секрети та відповіді на питання. Розуміння, що найскладніші речі насправді ー найпростіші приходить лише з віком. А до цього часу не уникнути розчарувань, зокрема на особистому фронті.

У професійному плані допитливість розуму будуть перевагою, аналітичні здібності дозволять досягти успіху в бізнесі, науці, історії, медицині.

8 ー Підприємець

З раннього дитинства представники цієї цифри призначення прагнуть до самостійності та незалежності. Вони люблять одноосібно приймати рішення і нести за них відповідальність, а допомогу не приймають, адже не хочуть втрачати можливість управляти всім наодинці. У сімейних відносинах рівних прав з такими людьми домогтися вкрай складно, вони завжди будуть прагнути до контролю над усіма процесами.

Всі види роботи, що вимагають серйозної організації, легко підвладні вісімкам. Ці люди вміють розв'язувати найважчі проблеми і надихати своїм прикладом інших. 

9 ー Мандрівник

Природна доброта, співчуття і піднесена свідомість характеризують представників цього типу. Вони часто стають представниками духовенства або мистецтва. Ідеалісти та романтики, здатні з чого завгодно зробити красу. На жаль, боязкість і слабкість характеру також слідом по п'ятах мандрівників. Важливо довіряти своєму внутрішньому чуттю і бути трохи впевненішими в собі, тоді в будь-якому починанні на них обов'язково чекатиме успіх. 

11 ー Месія

Ця цифра є посиленою версією двійки. Такі люди мають величезний запас енергії та натхнення. Їхній потенціал зазвичай набагато більший, ніж здається на перший погляд.

Але разом з подарунком у вигляді невичерпної інтуїції та енергії, доля дає їм і труднощі: емоційну нестійкість та зайву самокритичність. Завищені до себе очікування часто обертаються розчаруванням, а невпевненість може перерости в депресивний стан.

Людям з числом призначення 11 необхідно дбайливо ставитися до своєї нервової системи, сприйнятливої та чутливої. Проте, щойно людина знаходить своє місце в житті, емоційні гойдалки вщухають, а страждання й метання припиняються.

22 ー Великий Архітектор

Наймогутніше число призначення. Народжені під цією цифрою або стають великими, або ж тонуть у вирі невігластва. В характері цих людей поєднані абсолютно протилежні якості, та якими з них користуватися ー тільки їх вибір.

Це вірні партнери, добрі порадники, креативні діячі, які однак, іноді намагаються маніпулювати оточуючими й не можуть впоратися з величезними амбіціями.

 

Тим не менш, вони роблять воістину грандіозні речі.

Джерело: МЕТА

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень