Чотири особливості характеру, які не варто в собі змінювати

Для тих, хто хоче стати кращою версією себе

Чимало людей, намагаючись здолати свої комплекси або недоліки, практикують самовдосконалення. Але чимало експертів впевнені, що саме такі недоліки часом й роблять нас унікальними й стають нашими найпотужнішими перевагами. Часом достатньо змінити свій погляд на них.

Направду, якщо пропрацювати особливості свого характеру, то змінитися до кращого справді можна. Але при цьому варто пам’ятати, що практично не існує поганих рис, які не могли б приносити людині користь.

 

Які риси характеру не варто у собі змінювати

 

Альтруїзм

Погодьтеся, що постійна допомога іншим у шкоду собі – виснажує. Втім, одного дня настане усвідомлення, що вам не треба купувати любов інших. Ви все одно залишитесь уважною й співчутливою людиною, і будь-кому буде добре просто перебувати поруч.

Обережність

Люди часом звертаються за допомогою через свої страхи. Вони бувають дуже й дуже різними, але приходять тільки з одним бажанням – позбутися їх. Хороші психологи допоможуть позбутися страху, але зважайте, що при цьому здатність бачити підводні камені, приймати зважені рішення й уникати небезпеки – залишиться з вами. Але тепер це скоріше буде не паніка, а мудрість.

Гнів

Імпульсивність, злість на весь світ і когось конкретно. Це мине. Як тільки ви й справді відчуватимете себе у безпеці й вам не треба буде постійно себе захищати. Тоді відчуєте, що навіть така, на перший погляд, негативна енергія додає сил працювати. Адже можна витрачати енергію на сварки, а можна скерувати її на досягнення нової мети.

Занудство

Чому чимало людей хочуть позбутися його. Але направду якщо пропрацювати цю особливість характеру, то з'ясується, що людина просто уважна до деталей. Варто просто розслабитися, дивитися на людей з радістю. Своє так зване занудство можна перетворити на експертну думку й почуття гумору. Тоді й не доведеться прискіпуватися до людей. Світ доволі прекрасний, і саме завдяки такій рисі можна побачити це у кожній дрібниці.

Джерело: Marie Claire

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень