Жіночі запахи, які зводять чоловіків з розуму

Виокремити можна всього 4 аромати. Зате вони завжди працюють

Насправді чоловіки більш чутливі натури, ніж заведено вважати. І аромат жінки здатний звести їх з розуму у буквальному сенсі. Причому це може бути не тільки який-небудь парфум, а й звичайні природні запахи.

Особливо привабливі для чоловіків 4 із них:

  1. Запах, який залишається відразу після душу

Після того, як жінка прийняла душ, від неї йде запах певної легкості, чистоти і свіжості. Вологе волосся нагадує чоловікам аромат свіжоскошеної трави і польових квітів, тож у представників сильної статі виникають досить теплі і приємні думки та асоціації.

Оскільки ніякого стороннього запаху немає, до такої жінки чоловікові так і хочеться доторкнутися. Він обов'язково захоче вас обійняти і приголубити.

На підсвідомому рівні представників сильної статі зваблює чистота. З цієї простої причини кохана жінка, яка щойно вийшла з душу, здається їм неймовірно привабливою і спокусливою.

  1. Аромат домашньої випічки

У той час, коли кохана жінка чаклує на кухні, готує смачний десерт, місить тісто і ріже ароматні фрукти, чоловікові вона здається неймовірно привабливою і спокусливою. Адже готуючи щось, представниці прекрасної статі вбирають в себе такі запахи як кориця, ваніль і різні солодощі. І все це асоціюється з домашнім затишком і комфортом, а часом і переносить у солодке дитинство...

  1. Природний запах жінки

Кожна дівчина має свій природний запах тіла. Недарма говорять про те, що любов – це  хімія. Часто буває так, що жінка далеко не Міс Всесвіт, але при цьому має безліч шанувальників і шанувальниць. Водночас справжні красуні і красені залишаються без уваги взагалі. А все це через природний запах тіла, який діє на підсвідомому рівні.

Коли чоловік вловлює аромат «своєї» жінки, він втрачає голову і закохується. Природний запах ніби провокує хімічну реакцію, тим самим пробуджуючи пристрасть, закоханість і бажання.

Саме запах є виною того, що всі думки чоловіка займає жінка. Свою другу половинку він упізнає із тисячі саме за її запахом. А пізніше знайомі рідні нотки цього неперевершеного аромату негайно сприятимуть виробленню ендорфінів, гормонів щастя і радості.

  1. Тонкий запах парфумів

У кожної представниці прекрасної статі є улюблені парфуми, які вона часто використовує. Коли чоловік відчуває до неї симпатію, то запах її улюблених парфумів починає в нього асоціюватися саме з дорогою серцю жінкою.

Ймовірно, саме з цієї причини багато чоловіків люблять дарувати своїм коханим різні парфуми. Причому аромат парфумів на різних людях розкривається по-різному, змішуючись з природним запахом тіла.

Джерело: Кава з молоком

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень