Правило 8 років: чоловік розповів, чому така різниця у віці — велика проблема

Ми недаремно зустрічаємося саме з людьми приблизно нашого віку (с)

Цей цікавий текст ми знайшли на порталі «Кава з молоком».

Подаємо без змін.

Ми постійно вигадуємо собі якісь правила: і в житті, і в коханні. Аж до, здавалося б, абсолютно безглуздих: наприклад, що не можна зустрічатися з чоловіком, який одягає шкарпетки під сандалі або ще гірше — шльопанці

Але при цьому я пропоную запровадити «Правило 8 років». Воно передбачає, що ви не повинні зустрічатися з людиною, яка на 8 років старша або молодша за вас.

Менше чи більше – можливо, але точно не 8 років!

Мені 30 років, я дорослий чоловік і зустрічався з різними дівчатами та жінками. І ні, я не придурок і не вважаю, що вони були не гідні мене. Я намагаюся тверезо оцінювати ситуацію.

Але будемо чесними: ми недаремно зустрічаємося саме з людьми приблизно нашого віку А якщо ви порушите «правило 8 років», то ось з якими проблемами можете зіткнутися:

  1. Людина не розуміє ваших жартів.

Нехай 8 років – це не ціле покоління, але ви явно росли під різну музику, фільми, книги, тренди у суспільстві. Тому вам буде важко зрозуміти ностальгію один одного з певних речей, почуття стосовно чогось або навіть світогляду та цінності. А як можна недооцінювати силу жартів, які розумієте лише ви?!

  1. Вона/він ще може жити з батьками та залежати від них.

Мені 30, їй було 22. І коли я запитав, як вона планує добиратися додому після нашого побачення, вона сказала, що її завжди підвозить батько. Це було дивно.

Не зрозумійте неправильно: я зовсім не проти життя з батьками. Це чудовий спосіб у чомусь заощадити та назбирати гроші на важливу справу свого життя. Але коли тобі 30, а вона ще живе з батьками, це може бути проблемою…

  1. Проблеми у спілкуванні.

Може я здаюся старим недоумком, але для мене побачення — це спілкування, і зв’язок людей — це не підморгування очима, не зовнішня привабливість і навіть не фізичний потяг. Це вміння підтримати розмову, точніше відсутність проблем у її підтримці. Ви просто говорите і говорите, ви навіть не стільки фліртуєте, як намагаєтеся зрозуміти, наскільки людина ВАША.

А з надто молодими все зводиться до стандартних анкетних питань, які дуже передбачувані та швидко закінчуються. Ти думаєш: «У нас явно нічого не вийде, то навіщо витрачати час?», але ти нічого не кажеш.

Коли ти з людиною приблизно одного віку, ви багато в чому схожі: ви пройшли схожі етапи дорослішання, ви набралися схожого досвіду (у житті та стосунках), ви знаєте чого хочете.

Так що запровадьте для себе моє «правило 8 років» і убезпечте себе від багатьох проблем

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень