Виберіть чашку і дізнайтеся більше про свій характер: Тест від англійських психологів

Це займе у вас обмаль часу

Цей  тест, який розробили англійські психологи, розкаже про основні риси вашого характеру.

Потрібно вибрати всього одну чашку і прочитати пояснення

Чашка з котом

Це добра і позитивна людина, яка цінує затишок і щирість. Ви намагаєтеся бачити в людях тільки хороше, і саме ця віра в людей нерідко підводить.

Синьо-зелена чашка

Ви обожнюєте будувати плани та дотримуватися їх, вас дратує, коли щось йде не так. Рутина – ваша зона комфорту. Там ви ховаєте свою низьку самооцінку, коли інші вважають вас успішною людиною.

Чашка з зайцем

Ви здатні справлятися із завданнями різної складності, але насправді ви залежні від чужої оцінки. Нерідко саме це і визначає ваші дії. В особистому житті все навпаки, ви постійно нервуєте і не можете знайти стійку опору.

Рожева чашка

Все ваше життя – суцільний поспіх. Ви постійно поспішаєте щось зробити, когось зустріти, намагаючись ніколи не залишатися на самоті. Щоб упорядковувати своє життя, вам варто було б зупинитися і нарешті подумати, чого ви насправді хочете.

Чашка з квіткою

Найбільше вам не вистачає емоцій і бажань. У вас немає ніяких цілей, майбутнє виглядає незрозумілим, тому ви дуже цінуєте людей, які вас оточують. Щоб відчувати себе комфортно, вам потрібно знати, що інші вас також цінують.

Чашка в горошок

Рідні та друзі цінують вас за простоту і щирість, але насправді вам дуже складно ділитися своїми справжніми почуттями. Ваш настрій постійно змінюється: від нестримної веселості до безпричинного смутку, однак з вами завжди комфортно і затишно.

Чашка з ромбами

Вас постійно турбує занепокоєння, тому ви плануєте кожну секунду свого життя, щоб не втратити контроль. Тільки ретельне планування здатне вгамувати ваші емоції і дозволить дихати на повні груди.

Чашка з восьминогом

Ви справжнісінький інтроверт з рідкісним інтелектом. У вашій голові постійно є безліч різних ідей, з якими ви не звикли ділитися. Ви вмієте зосереджуватися на завданні так, що вибити вас з колії стає неможливим.

9 Чашка зі сніжинкою

Ви розкриваєтеся на повну, тільки коли вас люблять або обожнюють. Ви завжди досягаєте своєї мети та нерідко любите похвалитися своїми досягненнями. Вашій самооцінці можна лише позаздрити.

Джерело: Типові дівчата

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень