Вони точно не збрешуть: дізнатися про людину можна за кольором її очей

Він впливає на характер і природні нахили певного індивіда

Часто в процесі спілкування з людьми ми змушені докладати зусилля, аби скорегувати свою поведінку. Ми хочемо справити гарне враження, тож іноді дозволяємо собі лукавити й приховувати якісь свої негативні риси. Однак брехати можуть слова, міміка, жести і навіть пластика тіла. А от очі не збрешуть

Сакральним значенням наділяється не лише сам погляд, але й колір очей. І ось що він може розповісти про нас самих і про тих, хто поруч

Блакитні очі

Блакитноокі люди здаються привабливими й чарівними. Цей колір очей притаманний представникам північних народностей.

У володарів блакитних очей добре розвинена уява, вони часто мрійливі та романтичні за натурою. Водночас для них не є рідкістю непостійність у стосунках, адже блакитний відноситься до холодних відтінків.

Однак багато залежить і від ступеня насиченості відтінку: що глибший і темніший колір очей, то більше будуть виражені у характері людини перераховані вище якості. Тоді як ті, у кого очі мають більш світлий теплий відтінок, здатні на справжню і глибоку любов.

А ще блакитний колір очей можна часто зустріти у людей творчих професій та неординарного складу особистості.

Сірі очі

Власники сірих очей найчастіше бувають інтровертами. Це приземлені натури, які досягають успіхів у житті шляхом наполегливої праці, терпіння й рішучості в діях.

У спілкуванні можуть бути досить нудні. Їхній натурі бракує енергійності та пристрасності

 

У любовних стосунках люди, у яких такий колір очей, дотримуються реалістичного уявлення про партнера, цінують стабільність й навряд чи стануть зраджувати своїй другій половинці.

Тому, якщо ви бажаєте побудувати міцні, довгострокові відносини, засновані здебільшого на дружбі та спільності інтересів, ніж на пристрасті, вибір на користь сіроокого партнера буде більш ніж виправданий.

Чорні очі

Глибокий чорний колір очей може говорити про сильний енергетичний потенціал людини. Це люди, характеру яких притаманна владність і прагнення домінувати.

Лідерство у них в крові. Тому вони цілеспрямовані і готові йти до своєї мети за будь-яку ціну, руйнуючи будь-які перешкоди і переступаючи всі закони моралі.

 

Найчастіше чорними очима володіють енергетичні вампіри  Такі люди мало кажуть про себе, не надто схильні до спілкування (особливо з незнайомцями), але при цьому охоче вислуховують інформацію про інших з метою посилити своє біополе за рахунок сторонньої енергії.

Чорноокі люди практично не схильні до романтики і щиро закохуються досить рідко. Але при цьому вони пристрасної натури, які не проти влаштувати собі коротку інтрижку.

Зелені очі

У давнину цей колір очей асоціювався з магією, особливо коли ішлося про жінок. Наявність зелених очей у часи Середньовіччя цілком могла стати достатньою підставою, щоб звинуватити людину в чаклунстві.

Всупереч такій думці, зеленоокі люди мають дуже чутливу натуру, схильні допомагати іншим. Вони відкриті, доброзичливі, але при цьому досить ранимі і сильно переживають, якщо стикаються з несправедливістю або поганим до себе ставленням.

Друга їх сторона — цілеспрямованість, відданість своїм принципам і велика працьовитість.

Бурштинові очі

Цей колір очей у людей в цілому зустрічається нечасто. Через характерний  відтінок їх ще називають зміїними. Втім, кровожерливістю і хитрістю їх власники не відрізняються.

Це в більшості випадків артистичні натури, схильні до неординарної поведінки. Їм властива непередбачуваність, проникливість і справжня вірність.

Людина з жовтими очима завжди буде на боці своїх друзів і близьких, тих, кого вважає «своїми». Вона дуже цілеспрямована в питаннях любові та завжди буде боротися за своє щастя до кінця.

Карі очі

Вважається, що власники карих очей — це хитрі й дуже ненадійні люди. Але це помилка, адже карий колір очей свідчить про чуттєвість та привабливість. Такі люди дуже запальні, але й остигають вони досить швидко.

Завдяки своїй привабливості, кароокі представники багатьом подобаються і складають про себе найприємніше враження. Але вони досить примхливі. І якщо темно-карі очі зустрічаються у людей з лідерськими риси, то ясно-коричневі належать натурам мрійливим й сором’язливим, але не менш привабливим.

Такі люди володіють яскраво вираженою індивідуальністю.

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень