І справді, як коти: Що для чоловіка важливіше близькості і про що вони соромляться сказати

Виявляється, чоловікам треба не лише секс

Чоловіки. Кожна жінка по-своєму трактує призначення чоловіка у своєму житті, хтось – захоплюється, а хтось, розчарувавшись, ставить на усіх клеймо.

Проте психологи кажуть, що чоловіки іноді схожі на котів. Вони хочуть здаватися головними, але водночас мати можливість лінуватися, хочуть здаватися суперсильними, але разом з тим їх хочеться того, що й шукають жінки – ніжності.

Чого хочуть чоловіки?

Думка про те, що чоловіки хочуть слухняну жінку і тримати все під контролем, хибна. Як і та, що їм від партнерки треба лише секс. Правда у тому, що чоловікам потрібні ніжні дотики й розуміння з півслова.

Чоловікам дуже важко в цьому зізнатися своїй жінці, а ще важче попросити про це. Ба більше, у чоловічих колах не заведено говорити про це, аби не здаватися м’яким.

Аби не здатися жінкам смішними, чоловіки частіше вдають брутальних мачо і не говорять правду, що їм треба прості речі, які наповнюють їх.

Тому сімейні психологи часто радять як терапію практикувати ніжні дотики і говорити про почуття, тоді ваші стосунки вийдуть на новий рівень.

Але пам’ятайте!

Коли кіт не у настрої, він не хоче, щоб його чухали за вушком. Йому треба дати час, аби емоції вгамувалися.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень