І це теж важливо: одяг яких кольорів завжди привертає увагу чоловіків

У цьому переліку кожна знайде собі щось до смаку

Кольори, які полюблять дівчата, завжди щось означають. Іноді певні відтінки можуть асоціюватися у хлопців з чимось неприємним і відштовхувати їх. Але є і відтінки, здатні 100%-во привернути чоловічу увагу

У кожного чоловіка власне поняття краси. Саме тому словосполучення «приваблива дівчина» не завжди несе в собі будь-яку конкретику. Фігура, колір очей та волосся, тембр голосу, характер — збірний образ красуні для кожного винятковий... Однак жінки давно вже помітили, що часом привертають до себе більше чоловічої уваги, ніж зазвичай, і все — через колір вбрання.

Розповідаємо, які кольори в одязі особливо подобаються представникам сильної статі.

Синій колір

Чоловікам подобається милуватися дівчатами в синьому.

Для багатьох, може, і несподіванка, але саме відтінки синього, на думку чоловіків, на жінках виглядають найпривабливіше Їм здається, що дівчина, яка обирає синій, спокійніша і розумніша за інших, а ще легка на підйом і вміє бути раціональною.

Крім того, синій вважається кольором влади та спокою.

Зелений колір

Чоловік на підсвідомому рівні буде більш прихильним до жінки, яка одягнена у щось зелене. Які асоціації у вас викликають відтінки зеленого? Соковита трава, величезні ялинки, долари врешті-решт

Виявилося, що на другому місці в топі улюблених кольорів в жіночому гардеробі у чоловіків саме зелений. Він, як і синій, візуально прекрасно сприймається.

Психологічно зелений допомагає розслабитися і прийти до гармонії, цей колір асоціюється з відкритістю і дружністю. Тобто чоловік, запримітивши жінку в одязі зелених відтінків, підсвідомо буде до неї тягнутися. Зелений також вважається символом кар'єрного зростання, правильних рішень і правдивості.

Чорний колір

Чорний однаково люблять як чоловіки, так і жінки, адже у вбранні цього кольору будь-хто виглядає ефектно та елегантно

Цей колір дівчата і хлопці люблять однаково, адже чорні предмети гардеробу виглядають ефектними і стильними. Немає нічого простішого, ніж скласти образ з чорного одягу. І якщо раніше цей колір вважали траурним, то нині чорний — відтінок впевненості у собі.

Ще один його плюс — у нейтральності та універсальності, адже чорний підходить практично будь-якій жінці. Ну, а яскраві акценти в поєднанні з чорним виглядають виграшно і завжди притягують чоловічу увагу.

Спокійні пастельні відтінки

Чоловіку хочеться захищати дівчину, що вбралася в одяг пастельних відтінків, адже вона виглядає беззахисною.

Спокійні пастельні відтінки, будь то рожевий, блакитний, фіолетовий чи бежевий, асоціюються у представників сильної половини людства із м'якістю

Хлопці бачать в жінках, які надають перевагу таким кольорам в одязі, натяк на лагідність, внутрішню красу і затишок. Підсвідомо чоловікам хочеться захищати та оберігати їх.

Червоний колір

Червоний — колір сексуальності та пристрасті. Однак він здатний як привабити чоловіків, так і відштовхнути.

Мабуть, це один із найбільш спірних кольорів у списку тих, які подобаються чоловікам. Так, червоний — про пристрасть і любов, він асоціюється з вогнем, вином та сексуальністю. Але це досить агресивний колір

Безумовно, дівчина в червоній сукні приверне до себе погляди чоловіків, швидше за все, навіть захоплені. Але чи зважаться вони підійти до такої фатальної особи?..

Вбрання, в яких переважають червоні відтінки, можуть лякати і відштовхувати кавалерів. Все через тонку грань між красою і вульгарністю. Тому, якщо хочете привернути до себе увагу в правильному ключі, використовуйте червоний у вигляді яскравого акценту: помади на губах, сумочки, якоїсь прикраси чи взуття

До речі...
До речі...

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень