Як прожити на 13 років довше. Секрет від дієтологів

Що повинна містити дієта, яка продовжує тривалість життя

Дотримуючись простих правил харчування тривалість життя можна збільшити. Йдеться навіть про 13 років, пише Eatthis.

Для продовження тривалості та покращення якості життя слід дотримуватися «оптимальної дієти». Щодо збільшення тривалості життя, то максимальне подовження до 13 років міг би отримати чоловік, якби дотримуватися «оптимальної дієти» почав у 20 років. Натомість якби йшлося про жінку, яка змінила спосіб харчування у 20 років, то в такий спосіб вона могла б подовжити життя на 10 років.

Якщо на правильне харчування перейде чоловік у 60 років, то він подовжить життя на 8-9 років більше. 80-річні люди могли б додати до тривалості свого життя близько трьох років.

Така дієта передбачає, що не можна споживати:

  • червоне м'ясо
  •  перероблене м'ясо (ковбаси, сосиски)
  • солодкі напої

Обмежити й контролювати споживання яєць та молочних продуктів. А збільшити споживання фруктів, овочів, бобових, цілозернових продуктів і горіхів.

Джерело: Новини.live

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень