14 днів без цукру: як зміняться зовнішність і тіло

Двох тижнів достатньо, аби відчути разючу різницю

Надмірне споживання цукру шкодить здоров'ю. Це може стати причиною ожиріння та діабету. Цукор пришвидшує старіння. 

Якщо увесь спожитий цукор не може засвоїтися, він перетворюється на жири, запевняє лікар Люсія Гарсія. Вона навела як приклад результати дослідження, у якому впродовж 15 років брали участь 10 тисяч осіб. Усі вони любителі смачненького. І медики виявили, що усі вони мають у 2-3 рази вищі ризики смертності від серцево-судинних хвороб, ніж люди, які стежать за споживанням цукру.

Крім того, впливає цукор і на підшлункову залозу, збільшуючи на неї навантаження, зростають ризики діабету та ожиріння печінки. 

Клінічні дослідження показали, що надлишок цукру зв'язується з колагеновими і еластиновими волокнами шкіри, що призводить до реакції глікірування. Ця реакція є однією з основних причин старіння шкіри.

Лікарі запевняють, що відмова від цукру на два тижні покаже, як солодкий пісок на вас впливав. 

 

Шкіра стане більш пружною, вона просто сяє, і навіть зморшки стануть не такими помітними. Вага почне повільно знижуватися. 

Лікарі пояснюють, що відмовитися треба не просто від ложок цукру, які ви додаєте в каву чи чай. Йдеться й про виключення споживання прихованого цукру: тістечка, печиво, солодощі, морозиво, газовані напої й т.д.

Ваш організм все одно отримуватиме цукор, який міститься в овочах, фруктах та молочних продуктах. Проте цукор в натуральних продуктах не шкодить організму, адже крім цукру, організм отримує волокна, мінерали та вітаміни.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень