Повернути молодість: створи себе сам

Сучасна косметологія та медицина здатні на диво

Вік нагадує і буде нагадувати про себе — і в цьому немає нічого дивного. Сприймайте плин часу як належне, але не забувайте, що сучасна косметологія та медицина здатні на диво. Скинути кілька років, а то й десятиліть — реалії нашого життя. Головне — знайти професійних лікарів, які сумлінно виконують свою роботу.

Лазерне шліфування

Змертвілі клітини епідермісу призводять до старіння шкіри, тож їх прибирають за допомогою лазера anacosmo.ua. У результаті організм запускає процес вироблення колагену, шкіра підтягується, розгладжується, стає пружною, зникає пігментація.

Є кілька методів лазерного шліфування:

  • глибоке — пристрій пошарово «знімає» ороговілі клітини, що розгладжує зморшки, надає обличчю чіткого контуру, а шкірі — пружності. Показане пацієнтам від 50 років, часто здійснюється під наркозом;
  • фракційне — розсіяний промінь лазера точково діє на проблемні ділянки, видаляє дрібні зморшки, активізує процеси регенерації.

Відновлення після подібних маніпуляцій триває до 20 днів, проте в клініці ANACOSMA використовують більш делікатну технологію — лазер Pearl. Він менш травматичний, точніший у використані, а реабілітаційний період після процедур скорочується до тижня, якщо проводилася обробка обличчя, і до 10 днів у разі дії на шию.

 Гормональні пелети

Чудовий вигляд залежить від стану здоров’я. Якщо є гормональний дисбаланс, лікарі використовують спеціальні імпланти («чіпи краси»). Розмір препаратів не перевищує рисове зернятко, а до складу входить певний гормон: гідрокортизол, тестостерон, прогестерон тощо. Після обстеження спеціаліст визначає, які саме речовини потрібні вашому організму, підбирає відповідні пелети, які потім вводяться в підшкірну жирову тканину.

Через певний час імплант розсмоктується, поставляючи до організму необхідні речовини, що відразу впливає і на самопочуття. Залежно від мети (відповідно, підбору гормону) результати можуть бути такими:

  • схуднення;
  • підвищення лібідо;
  • психологічний баланс;
  • приплив сил;
  • поліпшення стану шкіри тощо.

Біоревіталізація

Це ін’єкції гіалуронової кислоти, яка ефективно протидіє віковим змінам. Вводиться препарат у найпроблемніші ділянки — обличчя, шию, руки, декольте, — після чого шкіра зволожується, набуває пружності, дрібні зморшки розгладжуються, а процеси старіння уповільнюються.

Конкретний препарат і тривалість курсу підбирає лікар після обстеження пацієнта. Зазвичай курс складається з 3-5 процедур (інтервал між сеансами становить 2-4 тижні).

* - на правах реклами 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень