ТОП-4 ознаки «дорогої» дівчини

Що швидко зробить вас доглянутою та чарівною

Аби бути розкішною, не завжди треба мати 10 шуб, діаманти та особистого стиліста. Найголовніше — це впевненість у своїй чарівності.

Дорога жінка — це доглянута дама, яка знає собі ціну і завжди стежить за собою. Тоді 100% можна притягувати чоловічі погляди, головне вірити і любити себе і відчувати впевненість. Є чотири простих кроки привернути до себе увагу та створити образ «дорогої» жінки.

Час для себе

Час витрачений на себе – найцінніший. Не економте на собі і мова не про гроші. Читайте книги, дивіться хороші фільми, робіть маски для обличчя, слухайте якісну музику та ходіть на каву з подружкою. Головне – все це має бути у задоволення. Тоді ви не виглядатимете як жінка, яка потопає у побуті.

Аромат

Парфуми – це одяг. Так колись говорила Коко Шанель. Правильно підібраний аромат підкреслить вашу індивідуальність та додасть впевненості. Майте у своєму арсеналі хоча б один флакон з улюбленим ароматом, запах якого завжди асоціюватиметься тільки з вами.

Руки

Чи не перше, що бачать оточуючі – це ваші руки та нігті. Тому вони завжди мають бути чистими, охайними, здоровими та акуратними. Уникайте складних малюнків, надто яскравих фарб та страз. Вони роблять образ дешевим. Вибирайте спокійні тони в стилі нюд і ніколи не гризіть нігті.

Кожна з нас – тигриця

Не треба усім демонструвати, що ви можете бути кішечкою. Наприклад, для когось – ніжною, для когось – агресивною. Але ви точно повинні мати гарне волосся. Зараз у моді природне та натуральне волосся – яскраві кольори та складні зачіски не для сучасної жінки. Завжди регулярно робіть живильні процедури і не виходьте з дому з брудним волоссям.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень