5 речей, які остаточно набридли за 2021 рік

Те, що вдягати більше немає ніякого бажання

Чимало трендів нам нав’язували впродовж року інфлюенсери, реклама та вітрини відомих брендів. Це було настільки агресивно, що вдягати такі речі бажання більше немає

Короткий кардиган

Елементарно – ця річ не на нашу погоду. Погоди, за якої короткий кардиган міг би бути актуальним як кроп-топ у наших широтах, просто не існує.

Тож нам краще повноцінний светр, ще краще оверсайз.

Штани палаццо

На початку року такі штани називали трендом й активно розкуповували з полиць магазинів. Всі кричали, що скіні - це данина минулому часу, але й альтернативу ніхто не пропонував. Тож стилісти взялися пропонувати палаццо. Але на практиці виявилося, що це зовсім не зручно. Тож цієї зими на вулицях знову перемагають скіні.

Високі черевики зі шнурівками

Це перехідний елемент між короткими черевиками та брутальними чоботами на тракторній підошві. Блогери настільки активно ходили у такому взутті, що відверто такі черевики багатьох почали дратувати.

Тай-дай

Направду прихильників тай-даю від початку було не дуже багато, бо надто сильно принт повертав у 90-ті, які мало у кого були успішним і багатим часом. А тут ще й з'ясувалося, що малюнок псує пропорції тіла. Це моментально вдарило по прихильниках і відповідно - продажам.

Сумка на ланцюжку

Це класичний приклад, як хороша й модна ідея при надто агресивному використані втрачає всю свою привабливість. Ідею підхопили виробники мас-маркету й шанувальники підробок, що просто така сумка швидко набридла.

За матеріалами журналу Elle 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень