Черевики челсі з нами надовго. З чим носити це взуття (ФОТО)

Їх носять інфлюенсери, зірки шоу-бізу і Марина з твого офісу

Черевики челсі уже багато років мають попит і в чоловіків, і в жінок. Проте цього сезону вони зазнали певних трансформацій й настільки полюбилися споживачам, що їх точно можна назвати найпопулярнішим взуттям сезону 2021-2022.

Челсі – це переважно невисокі черевики з круглим або трохи загостреним носком. Їх головна й виграшна риса – вони не мають замків – взуваються завдяки еластичним вставкам з боків. Це універсальне взуття, яке підходить до джинсів й суконь, й однаково вдало поєднуються з гостромодними трендами й цілком класичним одягом.

Цього сезону челсі є в колекціях ексклюзивних брендів й мас-маркет. Їх шиють на великих фабриках і крафтових виробництвах.

Навіть найвибагливіший клієнт знайде челсі собі до смаку – на платформі чи підборах, з грубою підошвою чи класичною, гумові й лаковані, кольорові, з замші, шкіри чи нубуку.

Особливим попитом цього року користуються білі, бежеві та хакі челсі.

 

Вони додають родзинку до образів з костюмами, сукнями, шалено популярними спідницями міді.

Цього сезону знову на піку популярності шкіряні піджаки, сукні та дублянки авіатори. І саме челсі дуже вдало пасують до такого вбрання.

За матеріалами Joy-pup

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень