Шапка може зіпсувати весь образ. Найкращі приклади (ФОТО)

Ходити без шапки в холодну погоду – моветон. Але й будь-що тягнути на голову не варто

Шапка – неодмінна частина зимових аксесуарів. Від того, наскільки вона сучасна й стильна, залежить наскільки гармонійно в цілому виглядатиме образ.

Яких головних уборів варто позбутися – наводимо далі.

Без відвороту

Це невдала модель, яка й на піку популярності підходила далеко не всім. А якщо вона була ще й об'ємна, то здалеку нагадувала відро.

Краще купити берет – цей аксесуар практично поза часом, і також без відвороту.

Зі стразами

Зверніть увагу – стрази як елемент декору взагалі зникли з повсякденного вбрання. І шапка – не виключення. Тепер такий декор на шапках вважають несмаком. Але направду його дуже важко вписати в гардероб. Оберіть краще звичайно однотонну модель, яка підійде і до куртки та до шуби.

З тонкого трикотажу

Це більше тренд з минулого, коли шапку власноруч могли зробити навіть з футболки. Наразі це не модно. Такі тонкі шапки актуальні хіба у весняний період у дитячому гардеробі.

Спортивна

Ходити у такий шапці на роботу не варто. Хіба якщо ви працюєте у магазині спортивного інвентарю. Нехай спортивні речі й справді залишають речами для спорту й активного відпочинку на природі.

З помпоном

Помпони залишіть у минулому. Особливо, якщо йдеться про хутряні помпони. Це безумовний антитренд. Залиште її у шафі - хто зна, можливо за кілька років вона знову увірветься в модні тренди, так само раптово як щойно з них пішла.

Неонового кольору

Попри любов блогерів до неонових кольорів влітку, зі зміною сезону повернулася й любов до всього природного і мінімалістичного. Шапка настільки яскравого кольору для зимових образів не пасує.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень