Чотири речі, які повинні бути у чоловічому гардеробі (ФОТО)

Не виключено, що це вже база вашого гардеробу

Кадр зі стрічки "Джентельмени"

Біла футболка

Говорили балакали…. Але нагадати ще раз не завадить. Основа основ чоловічого гардероба – біла футболка. Її легко поєднувати з чим завгодно, хоч з піджаком, курткою, сорочкою, худі й носити просто як футболку.

Не забувайте правило – якщо футболку ви плануєте носити не тільки як білизну, обирайте не надто обтислу модель. Для тих, хто не може поки конкурувати з Аполлоном, обтисла футболка зробить тільки гірше – підкреслить усі негаразди фігури.

Базові білі футболки, без малюнків й принтів на сьогодні є у будь-якого виробника. Обирай з добірної вовни, і краще без еластину у складі.

Сірий костюм

Безсумнівно для більшості сірий костюм викликає асоціацію з офісною уніформою. Але погодьтесь, вдало підібрана сучасна модель костюму здатна перетворити чоловіка на суперагента.

Обираючи костюм на роки (інакше хіба більшість чоловіків купують костюми?) не впадайте у надто старомодні крайності. У всьому має бути гармонія – не купуйте надто обтислих штанів, але й широких як зі старшого брата – теж не беріть. Універсальна довжина штанів – це коли спереду біля взуття формується одна не велика складка, а ззаду довжина ледь-ледь не дістає до підборів у взутті.

Як у Джеймса Бонда

Підібрати ідеальний піджак не проста задача. Згадайте – більшість клієнтів навіть преміальних марок чоловічих костюмів все одно їх підшивають після магазину під себе.  Обирайте піджак з двома ґудзиками та помірно широкими лацканами.

На прогулянку чи неформальну зустріч під піджак можна вдягнути білу футболку й доповнити лук кросівками чи кедами. 

Темно сині джинси

Звісно, можна мати й сірі джинси й світло блакитні. Але точно безпрограшний варіант – це темно-синій колір (гугліть – raw denim). Щодо моделі, то більшість стилістів схиляються до прямих джинсів (straight). Вони найкраще підходять на щодень, до футболок, неформальних сорочок та спортивного взуття. А от моделі slim (не skinny) мають кращий вигляд з піджаками.

Біла сорочка – оксфорд

Це універсальна річ, як власне й усі у цій підбірці. Сорочка з цупкої вовни буде доречна у будь-якому контексті. Хоча біла сорочка достатньо урочиста, щоб з'явитися в такій на святкуванні, але при цьому дрібні деталі – як от ґудзики на комірці, додають цілком не формального вигляду.  

Загалом зіпсувати лук де є якісна біла сорочка практично не можливо. Обрати краще ту, що вдало сидить на фігурі. Довжина рукава має сягати зап’ястка, і трохи закривати його.  Також добре визначте довжину самої сорочки, адже надто довга зробить з такої сорочки сукню, а надто коротка зіпсує фігуру.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень