Куртки, за якими восени полюватимуть усі (ФОТО)

Тенденції осені 2021 року

Уже понад місяць стилісти готують підбірки різноманітного верхнього одягу, який буде актуальним восени.  У вересні вони рекомендують надавати перевагу актуальному деніму і тренчам, які, здається, ніколи не виходять з моди.

А от щодо більш прохолодних днів – то наша підбірка саме про це.

Особливо увагу привертає тренд на стьобаний верхній одяг – як довгі парки, пальта, так і короткі куртки. Чимало магазинів зробили ставку саме на стьобане вбрання.

Кольорова гама практично дуже близька з прогнозами інституту кольору  Pantone. На осінь 2021 там визначили пісочний колір Perfectly Pale, оливково-коричневий Olive Branch, насичений чорно-синій After Midnight і сірий відтінок Ultimate Grey, який став головним кольором 2021 року.

Тож й у продажу домінуватиме оливковий, сірий (від світлого до темного), відтінки жовтого і бежевого кольорів. А ще традиційно багато речей – чорного кольору.

Ми узагальнили те, що наразі пропонують стилісти.

Усі фото з Aliexpress

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень