7 стильних луків у штанах кльош на осінь: як носити не по-старомодному (ФОТО)

Урізноманітніть свій гардероб до нового сезону

Деякі модниці ще тільки готуються підкорювати морські курорти в нових купальниках і туніках, а інші вже замислюються, чим урізноманітнити гардероб у новому сезоні. І якщо ви втомилися від легких сарафанів, придбайте штани кльош.

theLime підібрав для вас кілька стильних поєднань з ними на осінь.

Для повсякденного образу пригляньте штани кльош чорного кольору з завищеною талією. Одягайте їх із кроп-топом з довгими рукавами і елегантними туфлями-човниками, а доповніть образ шкіряною сумкою контрастного кольору.

Ще один варіант на осінь - розкльошені штани зі шкіри з невеликими розрізами внизу. Якщо на вулиці гарна погода, надягайте їх з майками або блузками і піджаком, а якщо прохолодна - з водолазками і теплим пальто. Доповніть лук туфлями на високих підборах і невеликою сумочкою-клатчем.

Для створення стильного осіннього образу надягайте штани кльош білого, бежевого або винного кольору, заправте в них водолазку, а зверху накиньте піджак. Доповнить образ крислатим капелюхом і взуттям з вузьким носком.

Для зустрічі з подругами підійде образ з розкльошених штанів, топа і сорочки оверсайз. Доповніть його грубими черевиками і невеликим клатчем з ремінцем у вигляді ланцюгів.

Для ділового образу підійдуть брюки кльош з простроченими стрілками. Підберіть під них топ або гольф, а також піджак оверсайз яскравого кольору і туфлі-човники на високих підборах. А доповнить лук класична сумка.

Зі штанами кльош можна створити не тільки повсякденні, а й святкові луки. Одягайте білі штани і чорну блузу оригінального крою з об'ємними рукавами і баскою. Доповніть образ босоніжками на підборах і маленькою сумочкою.

Ще один тренд сезону - розкльошені брюки з високою посадкою і великими розрізами на ногах. Одягайте їх із топом або водолазкою, а зверху накиньте шкіряну куртку. Доповнять лук класична сумка і взуття на підборах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень